Adana'da kaçak çay ve sigara operasyonu

Adana'da kaçak çay ve sigara operasyonu
- Kaçak olduğu belirlenen 36 bin 980 paket sigara ve 144 paket çay ele geçirildi, 2'si Suriye uyruklu 6 kişi gözaltına alındı

ADANA (AA) - Adana'da düzenlenen operasyonlarda, kaçak olduğu tespit edilen 36 bin 980 paket kaçak sigara ve 144 paket çay ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılara yönelik kent genelinde operasyonlar düzenledi.

Ev, iş yeri ile şehirlerarası yük ve yolcu taşımacılığı yapılan araçlarda hassas burunlu dedektör köpekle yapılan aramalarda, kaçak olduğu belirlenen 36 bin 980 paket sigara ve 144 paket çay ele geçirildi.

Kaçakçılık iddiasıyla 2'si Suriye uyruklu 6 kişi gözaltına alındı.

Zanlıların emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.