Adana'da "Kahraman Olmak Kanımızda Var" Kampanyası

Adana'da "Kahraman Olmak Kanımızda Var" Kampanyası

- Adana'da, Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla "Kahraman Olmak Kanımızda Var" sloganıyla kan bağışı kampanyası başlatıldı

vali-066.jpg

ADANA (AA) - Adana Valiliği, Türk Kızılayı Adana Şubesi iş birliğiyle, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak amacıyla "Kahraman Olmak Kanımızda Var" sloganıyla kan bağışı kampanyası başlattı.

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Adnan Menderes Spor Salonu'nda düzenlenen kampanyanın açılışında yaptığı konuşmada, kan bağışının millete, kan ihtiyacı olan herkese hayırlı olmasını temenni etti.

Demirtaş, Türk Kızılayının sürekli kampanyalar yaptığını anımsatarak, "Kahraman Olmak Bizim Kanımızda Var" sloganıyla düzenlenen bu kampanyaya da Valilik olarak katkıda bulunmak istediklerini kaydetti. 

kizilay-003.jpg

Geçen hafta Adana Valiliği ve tüm kamu kurum personellerinin kan vermek için adeta yarıştıklarını hatırlatan Demirtaş, "Bağışta bulunanlara teşekkür ediyorum. Bir taraftan Afrin'de kahraman ordumuz çok ciddi anlamda mücadele veriyor. Biz de bu mücadeleye nasıl katkıda bulunabiliriz diye düşündük. Kan ihtiyacı olduğu zaman oraya koşa koşa gidebiliriz. Amacımız, bunu çok rahat şekilde organize edip bu kan ihtiyacını karşılamak." diye konuştu.

Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı da kan bağışının önemine dikkati çekerek, bağışta bulunanlara teşekkür etti.

Yaşadığımız toprağın birlikte olmayı emrettiğini ifade eden Saygılı, "Biz de bundan hareketle gönül coğrafyamızda nerede bir problem, sıkıntı varsa millet olarak o yarayı sarmak konusunda hep birlikte işbirliği yaparız. Bugün yaramız Afrin'de, Mehmetçiğimiz orada Zeytin Dalı Harekatı yapıyor biz buradan her türlü desteğimizle, duamızla onların yanındayız." dedi.

kizilay-004.jpg

Konuşmaların ardından Vali Demirtaş ve beraberindekiler kan bağışında bulunanlara teşekkür ederek, aşure ikramında bulundu.

- "Sıramızı bekliyoruz"

Kan bağışında bulunan polis memuru İbrahim Yaşar, Afrin'de terör örgütleriyle mücadele eden askerlerin yanında olduklarını belirterek, en güzel sonuçlarla dönüleceğine inandığını belirtti.

 

Bağışta bulunan Uzman Jandarma Bedri Aktaş da "Vatanın bölünmez bütünlüğü için Afrin'deki aslanlara selam olsun. Bir an önce sıramızı bekliyoruz. Bize de görev verildiği takdirde vatanımızı savunmak için her türlü fedakarlığa hazırız. Milletimizin varlığı için mücadelede bulunan kardeşlerimize selam olsun. Allah onların yar ve yardımcıları olsun." diye  konuştu.

Bu arada Adnan Menderes Spor Salonu önünde bağışta bulunanlara da ücretsiz fidan dağıtımı yapıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler