Adana’daki FETÖ/PDY davası 

Adana’daki FETÖ/PDY davası 
- Adana’da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Develet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında hakkında 15 yıla kadar hapisle cezalandırılması istemiyle dava açılan eski hakimin yargılanmasına devam edildi. 

ADANA (AA)

Adana 2. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki ikinci duruşmaya meslekten ihraç edilip tutuklanan hakim Esma Ü. ile avukatı katıldı.

Duruşmada mahkemeye yazılı savunma sunan sanık, suçlamaları kabul etmeyerek tahliyesini istedi.

Duruşma savcısı ise sanığın telefonunda ByLock programı tespit edildiğini belirtip tutukluluk halinin devamına karar verilmesini talep etti.

Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluğunun devamı ile dijital materyallerin inceleme sonuçlarının beklenilmesine karar vererek duruşmayı erteledi. 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.