Adanalı Ortaokul Öğrencilerinden Askere Mektup..

Adanalı Ortaokul Öğrencilerinden Askere Mektup..

Tuğrulbey Ortaokulu öğrencilerinden anlamlı kampanya, Askere mektup, Mehmetçik Vakfı’na bağış

tugrulbey-ortaokulu.jpg

Adana’nın Yüreğir ilçesinde, Tuğrulbey Ortaokulu öğrencileri, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek için yazdıkları mektupları ve topladıkları paraları Mehmetçik Vakfı’na gönderilmek üzere Okul Müdürü Özhan Ercan’a teslim etti.

ARKADAŞLARI YALNIZ BIRAKMADI

Tuğrulbey Ortaokulu son sınıfında okuyan Eylül Azar, Sıla Lük, Ayşenur Malgır, Esin Yavuz, Elif Melisa Baran, Rümeysa Aksoy, Eren Ancuz ve Ali Kekeç adlı öğrenciler Afrin’de mücadele eden Mehmetçik’i unutmadı. Askere moral olsun diye mektup yazıp yardım kampanyası düzenlemek istediklerini Okul Müdürü Özhan Ercan’a ileten öğrencilere, arkadaşlarından da tam destek geldi. Okul Müdürü Ercan’ın izniyle, öğrencilerin tamamı harçlıklarıyla omuz verirken öğretmenlerin de maddi destek verdiği gözlemlendi.

 

‘EĞİTİMCİ OLARAK MUTLU OLDUM’

Okul Müdürü Özhan Ercan yaptığı açıklamada, bir grup öğrencinin talebi doğrultusunda böyle bir çalışma yaptıklarını söyledi. Özcan, “Suriye’de, hepimiz için çarpışan askerlerimize öğrencilerimizle birlikte neler yapabileceğimizi planladık. Güzel ülkemizin her köşesinde olduğu gibi öğrencilerimiz de askerimize moral olsun diye mektuplar hazırladılar. Tüm öğretmen ve öğrencilerimizin desteğiyle toplanan paraları da Mehmetçik Vakfı’nın hesabına yatırdık. Öğrencilerimizin kendilerinin düşünüp bize taleplerini ilettiği bu kampanyadan da bir eğitimci olarak çok büyük mutluluk duydum” dedi.

 

‘DUALARIMIZ MEHMETÇİK’LE’

Tuğrulbey Ortaokulu öğrencileri de, dualarını Mehmetçik için eksik etmediklerini belirterek, “Arkadaşlarımızla yazdığımız mektuplarla ve dualarımızla destek vermeye çalıştık. Bizler güven içinde eğitim görüyorsak, sıcak yataklarımızda rahatça yatabiliyorsak Mehmetçik abilerimiz sayesinde. Yurt içinde de mücadele eden askerimiz ve polisimizin Allah yardımcısı olsun. Onlar bizim için mücadele ediyorlar” diye konuştular.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler