Adanalı Sanatçılardan Vali Demirtaş’a Ziyaret
Fulin, Ali Turaç ve Fikret Sebas ile Hayata Dair Her Şey Dergisi İmtiyaz Sahipleri Ayşegül Şingirik ve Resul Bozkurt, Proje Saha Sorumlusu Yusuf Mayda ile birlikte Vali Mahmut Demirtaş’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Bu nazik davranışlarından ötürü sanatçılara ve imtiyaz sahiplerine teşekkür eden Vali Demirtaş, toplumsal dayanışma, kardeşlik ve beraberlik duygularını pekiştiren “İyilikte Bir-İz” projesine verilen bu desteği takdirle karşıladığını ifade etti.
Bu vesileyle hasta ve hasta yakınlarına da tekrardan geçmiş olsun temennisinde bulunan Vali Demirtaş, hasta ve yardıma muhtaç vatandaşlar ile ailelerinin daima yanlarında olacaklarını, ihtiyaçların karşılanması için ellerinden gelen azami gayreti göstereceklerini dile getirdi.
Vali Demirtaş’a nezaket ziyaretinde bulunan Adanalı Sanatçılar proje kapsamında, Güney Adana Bölgesinde bulunan hasta ve hasta yakınlarına moral vermek amacıyla çeşitli ziyaretlerde bulundu ve hediyeler verdi.
Büyük mutluluk yaşayan hasta ve hasta yakınları kendilerini ziyarete gelen sanatçılara ve proje dolayısıyla Vali Mahmut Demirtaş’a teşekkür etti.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.