Adanalı ‘Üç Hilal’ diyor “Cumhur İttifakı” diyor!

Adanalı ‘Üç Hilal’ diyor “Cumhur İttifakı” diyor!

MHP Adana Milletvekili Adayları Muharrem Varlı, Yusuf Baş, Firdevs Cingözler, Hasan Çalış, Pozantı’da esnaf ve köy gezilerine katıldılar.

varli-004.jpg

Adanalı ‘Üç Hilal’ diyor “Cumhur İttifakı” diyor!

MHP Adana Milletvekili Adayları Muharrem Varlı, Yusuf Baş, Firdevs Cingözler, Hasan Çalış, Pozantı’da esnaf ve köy gezilerine katıldılar.

MHP’li AdaylarDevlet Bahçeli’nin Türkiye’nin bekası için verdiği destansı mücadeleyi anlatarak “Hepimizin bu mücadelede payı olmalı. Bir oy deyip geçmeyelim. Hemşehrinizin başı dik olursa, sizin de başınız dik olur.” mesajı veriyor.

mhp-014.jpg

 

Diğer ilçelerde olduğu gibi Pozantı’da da halk “Devlet Bahçeli Bey, üzerine düşeni fazlasıyla yaptı, yapmaya devam ediyor; şimdi sıra bizde. Hemşehrimiz adı gibi devlet adamı. Allah O’ndan razı olsun.” diyor.

Adanalı ‘Üç Hilal’ diyor

“Cumhur İttifakı” diyor!

Adana Bahçeli’nin izinde!

Adanalı vatandaşlar 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan seçimle ilgili tercihlerini “Hemşehrimiz Devlet Bahçeli, üzerine düşeni yaptı, yapıyor; şimdi sıra bizde.” şeklindeki ifadeleriyle belli etmeye ve yansıtmaya başladı.

BAHÇELİ, HALKIN GÖNLÜNDE

“Türkiye’nin sigortası, bin yıllık kardeşliğin çimentosu” olarak genel kabul gören Milliyetçi Hareket Partisi, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin devleti ve milleti için verdiği mücadele ve tavizsiz milli duruşuyla halkın gönlünde taht kurdu. Tüm Adana’da olduğu gibi Pozantı’da yapılan çalışmalarda da, halkın, MHP Lideri devlet Bahçeli’ye olan hayranlık derecesindeki sevgisi öne çıktı.

İLÇE MERKEZİ VE KÖY ZİYARETLERİ

MHP Adana Milletvekili ve Adayı Muharrem Varlı, Milletvekili Adayları Yusuf Baş, Firdevs Cingözler, Hasan Çalış, MHP İlçe Başkanı Durmuş Taşpınar’la birlikte hem ilçe merkezinde hem de köylerde vatandaşlarla kucaklaştı. Muharrem Varlı köy ziyaretlerini gerçekleştirirken, Yusuf Baş, Firdevs Cingözler ve Hasan Çalış ilçe merkezinde esnafları ziyaret ettiler.

ÜÇ HİLALİN TAM ORTASINA…

MHP’li milletvekili adayları, akşamın geç saatlerine kadar Pozantı’da ev ev, kapı kapı gezip MHP’ye ve Cumhur İttifakı’na destek isterlerken, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Türkiye’nin bekası için verdiği destansı mücadeleyi anlattılar. Adaylar “Hepimizin bu mücadelede payı olmalı. Bir oy deyip geçmeyelim. Hemşehrinizin başı dik olursa, sizin de başınız dik olur. Sandığa gittiğimizde mührümüzü üç hilalin tam ortasına vuralım.” mesajı verdiler.

ADI GİBİ DEVLET ADAMI

Tüm ilçelerde olduğu gibi Pozantı’da da vatandaşların büyük çoğunluğu, “Önce ülkem ve milletim” ilkesiyle mücadele veren Bahçeli’ye hayranlıklarını dile getiriyor. Çoğu vatandaş “Devlet Bahçeli Bey, üzerine düşeni fazlasıyla yaptı, yapmaya devam ediyor; şimdi sıra bizde. Hemşehrimiz adı gibi devlet adamı. Allah O’ndan razı olsun. Bizler de bize düşeni yapacağız. Elbette hem Devlet Bahçeli’ye hem de Cumhur İttifakı’na destek vereceğiz.” diyor.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler