Adanalılardan kitap fuarına yoğun ilgi

Adanalılardan kitap fuarına yoğun ilgi

- Adana'da açılan Çukurova 13. Kitap Fuarı'na kitapseverler ilgi gösteriyor.

fuar-3-003.jpg

TÜYAP Adana Fuarcılık AŞ tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği iş birliğiyle ÇUFAŞ Çukurova Fuarcılık AŞ, Adana Valiliği ve Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle gerçekleştirilen Çukurova 13. Kitap Fuarı büyük bir kabalığa ev sahipliği yaptı. Yarın sona erecek fuarı ziyaret eden kitapseverler, stantlarda çok sayıda kitaba ulaşma imkanı buluyor. 

fuar-7.jpg

TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen fuarda, 130 yayınevi yer aldı, 70 kültür etkinliğinde 500 yazar okurlarıyla buluştu. Fuarı 370 binden fazla kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. 

fuar-5-005.jpg

TÜYAP Adana Fuarcılık AŞ Bölge Müdürü Salih Gökmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, fuarda şu ana kadar yaklaşık 360 bin ziyaretçiyi ağırladıklarını belirterek "Yediden yetmişe kadar herkesi burada ağırlıyoruz. O kadar keyifli bir ortam oluyor ki burada hem sevdikleri yazarlarla buluşuyorlar hem sohbet etme imkanları buluyorlar." diye konuştu. 

 

fuar-6-001.jpg

Adana'da bu yıl 13'üncüsü düzenlenen Çukurova Kitap Fuarı'na ünlü isimler yoğun ilgi gösterirken, vatandaşlar da yazarlara kitaplarını imzalatmak için birbiriyle yarıştı

 

fuar-1-003.jpg

Çukurova Kitap Fuarı’nda Adanalılar, kitap aşkıyla imza gününe büyük ilgi gösterdi. Kitaplarını imzalatmak için uzun kuyruk oluşturan okurlar, yazarlarla fotoğraf da çektirdiler.

 

Onbinlerce Adanalı, Çukurova Kitap Fuarı’na akın etti.. 1

Sait Özdemir, Cemi Yurtsever, Mehmet Özcan Yasdıbaş, Yusuf Ziya Öter, Korkut Daban, Osman Murtaza Gökdal, Mehmet Ali Çiçekçi, Gül Atmış, Rıfat Güngör, Fikret Duranoğlu, Emin Doğan'ın düzenlediği imza günleri sürüyor.

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler