AK Parti Ceyhan ilçe başkanlığı divan toplantısı

AK Parti Ceyhan ilçe başkanlığı divan toplantısı
  Toplantıda terörle mücadelede kararlılık vurgusu yapıldıADANA (AA) - AK Parti Ceyhan ilçe başkanlığı divan toplantısında terörle mücadelede...

 

 Toplantıda terörle mücadelede kararlılık vurgusu yapıldı

ADANA (AA) - AK Parti Ceyhan ilçe başkanlığı divan toplantısında terörle mücadelede kararlılık dile getirildi.

 

Toplantıya AK Parti Adana Milletvekilleri Mehmet Şükrü Erdinç, Talip Küçükcan ve Fatma Güldemet Sarı ile İlçe Başkanı Süleyman Ulu ve Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk katıldı.

 

Küçükcan konuşmasında, 7 Haziran seçimlerinden sonra Türkiye'de terör olaylarının arttığını, ilçeye de şehit cenazelerinin geldiğini söyledi.

 

Terörle mücadelenin devam edeceğini bildiren Küçükcan, bu anlamda 1 Kasım'da yapılacak seçimlerin büyük önem taşıdığını ifade etti.

 

Erdinç ise Türkiye'nin yeni bir seçim sürecine girdiğini anımsatarak 7 Haziran'dan sonra yaşananların vatandaşlara çıplaklığıyla anlatılması gerektiğini belirtti.

 

Sarı da terörle mücadelenin devam edeceğini vurgulayarak vatandaşın güvenli bir seçim geçirmesi için çalıştıklarını söyledi.

 

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk ise birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak AK Parti'yi Ceyhan'da birinci parti yapacaklarını ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.