Akbank da borçları silecek

Akbank da borçları silecek

Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciasının ardından bankalar da madenciler ve yakınlarına yardım için harekete geçti.Akbank'dan yapılan açıklamada...


Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciasının ardından bankalar da madenciler ve yakınlarına yardım için harekete geçti.

Akbank'dan yapılan açıklamada "Bu elim olayda hayatını kaybeden madencilerimizin bankamızda bulunan bireysel kredilerini silecek" denildi. Yapılan açıklamada Soma?da yaşanan elim olay neticesinde hayatını kaybeden vatandaşların ailelerinin ve yaralı madencilerimizin acılarını paylaştıklarını ifade eden Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, "Akbank olarak bu zor günlerde büyük acılar yaşayan vatandaşlarımızın yanındayız. Yüklerini biraz olsun hafifletebilmek amacıyla gerekli hazırlıklarımızı yaptık. Bu elim olayda hayatını kaybeden madencilerimizin bankamızda bulunan bireysel kredilerini silecek, yaralı madencilerimizin de kredilerini başvurmaları halinde ihtiyaçları doğrultusunda yeniden yapılandıracağız. Soma Şubemiz ile bu zor günlerde vatandaşlarımız için gerekli her türlü desteğe hazırız. Milletce başımız sağolsun" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler