Asim’den Afrin Oprasyonuna Tam Destek 

Asim’den Afrin Oprasyonuna Tam Destek 

Şimdi birlik vaktidir. Adana Sivil İnisiyatif Meclisi (ASİM) tarafından yayınlanan yazılı açıklamada, TSK unsurlarının ÖSO ile birlikte Suriye’nin Afrin bölgesine yaptığı operasyona tam destek verildi ve birlik beraberlik çağrısı yapıldı.

asim-014.jpg

Şimdi birlik vaktidir.

Adana Sivil İnisiyatif Meclisi (ASİM) tarafından yayınlanan yazılı açıklamada, TSK unsurlarının ÖSO ile birlikte Suriye’nin Afrin bölgesine yaptığı operasyona tam destek verildi ve birlik beraberlik çağrısı yapıldı.

ASİM'den Yapılan Açıklamada Şöyle Denildi:

17- 25 Aralıkta iç karışıklık çıkarmak suretiyle Türkiye’ye yönelik ortaya konulan kirli senaryonun bertaraf edilmesinden sonra, 15 Temmuz'da FETÖ terör örgütünü harekete geçiren ABD, başarısız darbe girişiminin ardından sınırımızda kurdurmaya çalıştıkları devletçiklere yönelik binlerce tır dolusu silah ve mühimmat ile Türkiye’ye yönelik hasmane tavrını sürdürmüştür.

Bu kirli senaryoların farkında olduğunu ABD'ye bildiren Türkiye, maalesef beklediği dürüst tavrı bulamamıştır.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti, sınırlarında silahlandırılan ABD maşası PKK, PYD gibi terör örgütlerine yönelik haklı ve meşru hakkı Zeytindalı operasyonunu başlatmıştır.

Yapılan operasyon bazı fitne odaklarının iddia ettiği gibi, sivillere yönelik Kürtleri hedef alan bir operasyon değildir. Tam tersine, Türkiye'ye karşı saldırı hazırlığında olan terör örgütlerine yönelik bir operasyondur.

Ülkemizi tehdit eden bu şer güçler ve işbirlikçilerinin sosyal medyada yaymaya çalıştıkları ırkçılık ve mezhepler üzerinden çatışma senaryolarına karşı temkinli ve teyakkuz halinde olmalıyız. Türk, Kürt, Arap Çerkez, Alevi, Sünni vd. bütün unsurlarıyla  ülkemiz üzerinde oynanan oyunları ve tüm senaryoları birlikte boşa çıkarmalıyız. Şimdi birlik vaktidir.

Yeryüzünün en büyük terör organizatörü olan, İsrail destekçisi ABD ve onların kuklalaları olan terör örgütlerine yönelik başlatılan bu operasyonu, ASİM olarak destekliyor ve İncirlik Hava Üssünün biran evvel ABD’ye kapatılmasını istiyoruz.

Afrin'e giren Türkiye Cumhuriyeti ordusuna ve Mehmetçiğimize desteğimiz tamdır ve dualarımız kardeşlerimiz iledir.

 

Mahmut ERASLAN

ASİM Genel Başkanı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler