Ataşbak, başarılı dansçıları kabul etti

Ataşbak, başarılı dansçıları kabul etti

 -Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ataşbak, başarılı dansçıları kabul etti-Ataşbak:“Dünya Şampiyonası Yarı Finalinde Adana’dan...

 

-Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ataşbak, başarılı dansçıları kabul etti

-Ataşbak:“Dünya Şampiyonası Yarı Finalinde Adana’dan sporcuların olmasını sevindirici”

 

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, başarılı dansçıları kabul etti.

Ataşbak, geçtiğimiz aylarda İstanbul’da gerçekleştirilen Sportif Sosyal Türki Şampiyonası’nda şampiyon olan sporcu ve antrenörünü kutladı.

La Noche Dans Atölyesi Spor Kulübü Başkanı ve Antrenörü Oktay Filazoğlu, sporcular Ceyhun Dinç ve Ayben Soyal ile sohbet eden Ataşbak, dans sporunun yaygınlaşması için organize içinde olacaklarını ifade ederek şöyle devam etti:

 “Kentimizde dans sporunda iyi bir potansiyel var. Dans sporunu geliştirmek ve yaygınlaştırmak için sponsor kuruluşların da desteğiyle yarışma sayısını artırmamız gerekiyor. İstanbul’dan alınan Türkiye şampiyonluğu oldukça anlamlı bir olay. Aralık ayında gerçekleştirilecek olan Dünya Şampiyonası yarıfinalinde Adana’dan sporcuların olması sevindirici bir olay. Eminim ki orada da başarılı olup finalde hem ülkemizi hem de kentimizi gururlandıracaklar.”

-Filazoğlu: “ Yaklaşık 20 bin kişiye eğitim verdik”-

La Noche Dans Atölyesi Spor Kulübü Başkanı ve Antrenörü Oktay Filazoğlu, İl Spor Müdürü Abdulkadir Ataşbak’ın sıcakkanlı yaklaşımı ve destekleri için teşekkür ederek, “ Dansta Son iki yıldır Adana’da büyük aşama gerçekleştirdik. Yaklaşık 20 bin kişiye eğitim verdik.Sık sık müsabakalar yaparak daha çok kişiye ulaşmak istiyoruz” diye konuştu.

Ziyaret sırasında, Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel’de hazır bulundu.

adanapost.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler