“AYSAF Uluslararası Ayakkabı Yan Sanayi Fuarı”

“AYSAF Uluslararası Ayakkabı Yan Sanayi Fuarı”

CNR EXPO Yeşilköy’de bu yıl 58’incisi düzenlenecek Uluslararası Ayakkabı Yan Sanayi Fuarı (AYSAF) metre karesini 60 bine çıkardı. Bu yıl tarihinin en büyük alanında düzenlenecek fuarda, yerli ve yabancı 450’nin üzerinde firma ağırlanacak.

AYSAF’ta 60 bin metre kare alanda 450’nin üzerinde firma ağırlanacak

Ayakkabı yan sanayi sektörünün tüm oyuncularını 58’inci kez bir araya getirecek “AYSAF Uluslararası Ayakkabı Yan Sanayi Fuarı” 15-18 Kasım tarihlerinde düzenlenecek. Kendi kulvarında Avrupa’nın ikinci büyük fuarı olan AYSAF, metre karesini 60 bine çıkardı. Bu yıl tarihinin en büyük alanında düzenlenecek fuarda, yerli ve yabancı 450’nin üzerinde firma ağırlanacak. Ayakkabı yan sanayi sektörüne yön veren firmaların katılımı ile organize edilecek fuarda, yeni ürün ve teknolojiler sergilenecek. Türkiye’nin dört bir yanından toptan ve perakende ayakkabı üretimi yapan 1000’in üzerinde firmanın tedariklerini sağlayacağı fuarda görülebilecek markalardan öne çıkanlar şöyle: Ziylan, Modaş, Elit Makine, A-C Makine, Fatih Ökçe, Besa Suni Deri, Politeks Suni Deri, Flokser Tekstili, 3Gen Taban, Mader, Uyguner Deri ve Cihan Deri.

 

“AYSAF’ta tüm zamanların rekoru kırıldı”

Fuarla ilgili değerlendirmede bulunan AYSAD Başkanı Ömer Kadir Arpacı, AYSAF’ta

tüm zamanların rekorunun kırıldığına dikkat çekerek, “Tarihinin en büyük metrekaresine ulaşan sektörümüzün dev buluşması AYSAF’a gösterdiğimiz önemi, ihracat inancımızı ve güç birliği halinde ülke ekonomisine hizmet etme kararlığımızı net bir şekilde fuarlarımızda sergiliyoruz. Bu haklı gurur hepimize aittir. Başta yönetim kurulundaki mesai arkadaşlarım olmak üzere, meslektaşlarımıza, CNR Holding çalışanlarına, emeği geçen herkese en kalbi teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

 

Moda ve trendler yerli tasarımlardan belirlenecek

CNR EXPO Yeşilköy’de gerçekleştirilecek AYSAF’ta, ayakkabı yan sanayinde önümüzdeki yıllın sonbahar-kış moda ve trendleri belirlenecek. 2018’in moda ve trendlerinin tamamının yerli tasarımlardan belirlenecek olması dikkat çekecek. Fuarda ayrıca dünyanın en iyi ayakkabı ve çanta tasarımı okullarından İtalyan ARS SUTORIA desteğiyle AYSAD Trend Alanı kurulacak. Disrupted , On the move ve Grotesque konseptinden oluşacak alanda 2018-19 Sonbahar-Kış moda ve trendlerinin görselleri ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

 

 

 

60 bin metre kare alanda, 12 bin ziyaretçi hedefi

Sektörün Türkiye’deki potansiyelinin dış pazarlara tanıtıldığı fuar, CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından Türkiye Ayakkabı Sektörü Araştırma Geliştirme Vakfı (TASEV), Ayakkabı Yan Sanayicileri Derneği (AYSAD) iş birliğinde ve KOSGEB desteği ile organize edilecek. Taban, ökçe, aksesuar, tekstil, kimyevi maddeler, deri-suni deri ürünleri gibi sektöre dair tüm teknoloji ve ürünlerin sergileneceği fuar, 60 bin metre kare alanda 12 bin ziyaretçi hedefi ile düzenlenecek. Uluslararası medya kuruluşları tarafından da ilgi ile takip edilen fuarda, bu yıl da İtalya’dan Edizioni, Fotoshoe, Fashion-Mag, Fashion Focus, Modapelle, İran’dan Leather and Shoe, Market Magazine, News Industry dergilerinin editörleri ağırlanacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler