Azmin Zaferi, Ümmiye Teyze gençlere taşçıkarttı
Ekranların fenomen yarışmalarından 'Kim Milyoner Olmak İster' dün akşam müthiş bir performansa sahne oldu. ATV'de ekrana gelen yarışmada, geceye Balıkesir'den katılan Ümmiye Gürbüz isimli yarışmacı adeta damga vurdu.
HİÇ JOKERSİZ BARAJI AŞTI
Yöresel kıyafetleriyle yarışmaya katılan ve geçimini pazarcılıkla sağlayan Ümmiye Gürbüz, yarışmaya katılmaya nasıl karar verdiğini anlattı ve seyircinin büyük sempatisini topladı. İlk yedi soruda hiç joker kullanmadan çok seri birşekilde barajı aşan Yıldız, 8. soru sonunda kazandığı 30.000 TL'yi alarak yarışmadan çekildi.
İLK SORUDA JOKER KULLANDI
Ümmiye Gürbüz'den sonra yarışan üniversite 1. sınıf öğrencisi Ecehan Ağır ise sadece 3 soruya cevap verebildi. Maltepe Üniversitesi'nde Halkla İlişkiler ve Tanıtım öğrencisi olan Ecehan, yarışmaya kendisini denemek için geldiğini ve fazla para kazanırsa eğitim ve alışveriş için harcayacağını söyledi. Henüz ilk soruda seyirci jokerini kullanan yarışmacı geride kalan performansıyla da sosyal medyada alay konusu oldu.
ÜNİVERSİTE ĞRENCİSİ 4. SORUDA ELENDİ
Kenan Işık'ın zaman zaman laf dokundurduğu yarışmacı dördüncü soruda da takıldı. 'Yavrusu buzağı olan hayvan hangisidir?' sorusunda yüzde elli joker hakkını kullanan yarışmacı, kalan iki şık olan 'İnek ve Manda' arasından 'Manda' cevabını seçerek dördüncü soruda elenmiş oldu.
KENAN IŞIK DALGA GEÇTİ
Ecehan'ın yarışmadan elenmesi sonrasında büyük şaşkınlık yaşayan Kenan Işık, yarışmacının programa veda etmesiyle birlikte dayanamayarak laf soktu. 'Ümmiye Hanım vardı biraz önce. Yani köyde yaşıyor. Sebze meyve yetiştiriyor. Herhalde ineği de vardı Ümmiye Hanım'ın ve büyük ihtimalle bu soruyu bilirdi' diyerek üniversite öğrencisine gönderme yapan ünlü sunucu yarışmacının kuzenini de kahkahalara boğdu.
ALINTI
İbrahim H.SİPAHİ
08,01,2013
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.