Baş: 'Allah’ın izniyle Adana muhteşem bir sonuçla yine yüzümüzü güldürecek..'

Baş: 'Allah’ın izniyle Adana muhteşem bir sonuçla yine yüzümüzü güldürecek..'

MHP Adana Milletvekili Adayı Eğitimci Yusuf Baş, “Türkiye’nin bekasının tam olarak tesisi için Cumhur İttifakı’nın başarılı olması zaruret halini almıştır” mesajı verdi.

ybas.jpg

'Allah’ın izniyle Adana muhteşem bir sonuçla yine yüzümüzü güldürecek..'

Yusuf Baş: Türkiye karar arifesinde

MHP Adana Milletvekili Adayı Eğitimci Yusuf Baş, “Türkiye’nin bekasının tam olarak tesisi için Cumhur İttifakı’nın başarılı olması zaruret halini almıştır” mesajı verdi.

 

Vatandaşlardan yoğun ilgi gören Baş, “Allah’ın izniyle Adana muhteşem bir sonuçla yine yüzümüzü güldürecek. Durum onu gösteriyor. Adana’mıza güvenimiz sonsuz. Rabbim bizleri mahcup etmesin.” 

“Adana’mıza güvenimiz sonsuz!

"Cumhur İttifakının başarısı zaruret oldu"

"Türkiye karar arifesinde"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili Adayı Yusuf Baş, “Türkiye’nin bekasının tam olarak tesisi için Cumhur İttifakı’nın başarılı olması zaruret halini almıştır” dedi.

BAŞ, ADETA ZAMANLA YARIŞIYOR

MHP Adana eski İl Başkanı Eğitimci Milletvekili Adayı Yusuf Baş, Adana’nın ilçelerini gezmeye ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Gece sahur saatine kadar seçim çalışması yapan Baş, adeta zamanla yarışıyor. Baş, son olarak Çukurova ilçesinde Devlet Bahçeli Bulvarı ve 100. Yıl Mahallesinde, daha sonra Seyhan ilçesinde Aydınlar, Fevzipaşa, Sarıhamzalı mahallelerinde, Vefa Caddesinde vatandaşlarla kucaklaştı.

TÜRKİYE KARAR ARİFESİNDE

MHP Adana Milletvekili Adayı Eğitimci Yusuf Baş, Türkiye’nin çok önemli bir karar arifesinde bulunduğunu belirtti. Baş “Terör örgütlerinin tamamen etkisiz hale getirilmesi, içeride ve dışarıda yeni milli hamlelerin başlatılması, Türkiye’nin bekasının tam olarak tesisi için Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin hayata geçmesi, bunun için de Cumhur İttifakı’nın başarılı olması zaruret halini almıştır.” mesajı verdi.

MHP’YE VE CUMHUR İTTİFAKINA DESTEK  

Baş, “Milliyetçi Hareket Partisi 49 yıldır Türk milletinin hizmetinde. Kıblesi asla değişmemiştir. Ülkücü-milliyetçi hareketin yiğit evlatları, hepimizin ortak değeri olan bayrağımız için, ezanımız için, devletimizin, milletimizin birliği için kanını ve canını sebil etmiştir. Bu yolda 5 bin şehit vermişizdir. Ahlak abidesi Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli, dürüstlüğüyle, ‘Önce ülkem ve milletim’ ilkesiyle nam salmış çok seçkin bir devlet adamıdır. Liderimizden, Hareketimizden kimseye bir zarar gelmedi, gelmez. Öyle ise 24 Haziran’da bunun gereği yapılmalı, MHP’ye ve Cumhur İttifakı’na destek olunmalı.” çağrısı yaptı.

RABBİM BİZLERİ MAHCUP ETMESİN 

Vatandaşlarla çabuk kaynaşan ve yoğun ilgi gören adaylardan biri olan Yusuf Baş, “Allah’ın izniyle Adana muhteşem bir sonuçla yine yüzümüzü güldürecek. Durum onu gösteriyor. Adana’mıza güvenimiz sonsuz. Rabbim bizleri mahcup etmesin.” dedi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler