Varlı: Koltuk hırsı olanlar MHP’yi anlayamaz

Varlı: Koltuk hırsı olanlar MHP’yi anlayamaz

Adana Taşmedreseli Ülkücüler Platformu’nun düzenlediği iftarda konuşan MHP Adana Milletvekili ve Adayı Muharrem Varlı’dan önemli mesajlar…

Varlı: Koltuk hırsı olanlar MHP’yi anlayamaz

Adana Taşmedreseli Ülkücüler Platformu’nun düzenlediği iftarda konuşan MHP Adana Milletvekili ve Adayı Muharrem Varlı’dan önemli mesajlar…

---Varlı, birçok alanda MHP’nin yapılmasını savunduğu icraatların siyasi iktidar tarafından yürütüldüğünü görmekten memnuniyet duyduklarını söyledi.

---“Biz, onun için, ülkemizin, devletimizin bekası için bu ittifakı kurduk.” diyen Varlı, “Özellikle, koltuk için terör örgütünün siyasi kanadıyla işbirliğine girenler, o kanadın adayına özgürlük isteyenler, FETÖ’nün sözcülüğünü yapanlar, yine koltuk hırsıyla kameraların önünde kocasına fırça atanlar, MHP’nin ve Devlet Bahçeli’nin hassasiyetini, milli duruşunu asla anlayamazlar” dedi.

---Varlı “24 Haziran, milli projeler, milli politikalar için yeni bir milat olacaktır.” Mesajı da verdi.

“Koltuk hırsı olanlar MHP’yi anlayamaz”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili ve Adayı Muharrem Varlı,  birçok alanda MHP’nin yapılmasını savunduğu icraatların siyasi iktidar tarafından yürütüldüğünü görmekten memnuniyet duyduklarını söyledi.

İTTİFAK, TÜRKİYE’NİN BEKASI İÇİN KURULDU

Muharrem Varlı, Adana Teşmedreseli Ülkücüler Platformu Başkanı Fuat Toygar’ın ve yönetimin MHP Adana İl Başkanlığı binası önünde düzenlediği iftar programına katıldı. MHP Adana İl Sekreteri Rüçhan İlvan, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Emin Canlı, MHP İl Divan Kurulu Üyeleri, ASKİ Genel Müdürü Hüseyin Oprukçu’nun da hazır bulunduğu iftar sonunda konuşan Varlı, Cumhur İttifakı’nın Türkiye’nin bekası için kurulduğunu anlattı.

DAHA GÜZEL İŞLERE İMZA ATILACAKTIR

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından daha önce dile getirilen birçok önemli konuda siyasi iktidarın adım attığını ve bunun sahada bizzat uygulandığını memnuniyetle gördüklerini belirten Varlı “Terörle mücadele bizim savunduğumuz noktaya geldi. Fetö’nün ne kadar tehlikeli olduğunu söyledik ve bugün FETÖ ile mücadele eksiklerine rağmen devam ediyor. Suriye’de sınırımızın ötesinde tedbir almak gerektiğini söyledik. Bugün Mehmetçik, sınır ötesinde ve teröristlerin korkulu rüyası oldu. Bunların hepsi yapıldı, yapılıyor. 24 Haziran’dan sonra daha güzel işlere imza atılacağını bekliyoruz.” ifadesini kullandı.

KOLTUK HIRSI OLANLAR BİZİ ANLAYAMAZ

“İşte biz, onun için, ülkemizin, devletimizin bekası için bu ittifakı kurduk.” diyen Varlı, devamla “MHP’nin bu milli politikasını, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin ‘Önce ülkem ve milletim’ diyen tertemiz duruşunu elbette anlamayanlar olabilir. Özellikle, koltuk için terör örgütünün siyasi kanadıyla işbirliğine girenler, o kanadın adayına özgürlük isteyenler, FETÖ’nün sözcülüğünü yapanlar, yine koltuk hırsıyla kameraların önünde kocasına fırça atanlar, MHP’nin ve Devlet Bahçeli’nin hassasiyetini, milli duruşunu asla anlayamazlar, anlamalarını da beklemiyoruz zaten. 24 Haziran, milli projeler, milli politikalar için yeni bir milat olacaktır. 24 Haziran’da zafer cumhurun olacaktır. Yeter ki bir ve beraber olalım. Allah nasip ederse inşAllah, Milliyetçi Hareket Meclis’te söz sahibi olacak, Sayın Recep Tayyip Erdoğan da ittifakın adayı olarak görevine devam edecektir.” dedi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler