Başkan Avcı: Birliğimizi bozmayalım; yarın Türkiye’nindir, Türk Milleti’nindir!

Başkan Avcı: Birliğimizi bozmayalım; yarın Türkiye’nindir, Türk Milleti’nindir!

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı ve MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı'nın saha çalışmaları devam ediyor. İl Divan Kurulu’nun da koordine ettiği program kapsamında Pozantı, Feke, Saimbeyli, Tufanbeyli ilçeleri ziyaret edildi.

mhp-adana-heyeti-3.jpg

Adana’da MHP’ye yoğun ilgi devam ediyor

Muharrem Varlı : Türkiye hem sahada hem masada güçlü!

Türkiye içeride istikrarı, dışarıda itibarı olan bir ülke!

Başkan Avcı: Birliğimizi bozmayalım; yarın Türkiye’nindir, Türk Milleti’nindir!

Bozguncu, bölücü muhalefetin fitne tuzağına düşmeyin!


ADANA - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı ve MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı'nın sahalarda yoğunluk ve hız verilen yaz dönemi faaliyetleri devam ediyor.
MHP Adana Heyeti yayla sakinlerini ziyarete devam ediyor

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP İl Divan Kurulu Üyeleri; Feke, Saimbeyli,Tufanbeyli, Pozantı; Akçatekir, Kamışlı bölgelerinde yayla sakinlerini ziyaret ettiler.


MHP Heyeti yoğun ilgiden memnun

MHP Adana heyeti, ilçelerde ayrıca MHP Pozantı İlçe Başkanı Şeref Dinç, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Feke İlçe Başkanı Fikret Çilingir, Belediye Başkanı Ahmet Sel, Saimbeyli İlçe Başkanı Abdullah Esentürk, Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe, Tufanbeyli İlçe Başkanı Haydar Dömek, Belediye Başkanı Remzi Ergü’ye de ziyarette bulundu. Vatandaşlarla sohbet eden, hâl ve hatırlarını soran ve yoğun ilgi gören MHP Heyeti, Saimbeyli’de MHP İlçe Teşkilatının düzenlediği toplantıda muhtarlarla bir araya gelirken, Pozantı’da ise Belediyenin inşa halindeki projelerini gezerek bilgi aldı.

Muharrem VARLI

MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Cumhur İttifakı olarak milli sorumluluk duygusuyla çalıştıklarını söyledi. Varlı "Türkiye'nin, Türk Milleti’nin dirlik ve düzeni, huzur ve refahı, birlik ve beraberliği bizim için vazgeçilmez önemdedir. Cumhur İttifakı olarak bunun için Azerbaycan'ın yanında olduk, bunun için Libya'da mücadele veriyoruz, bunun için Doğu Akdeniz’de bayrak gösteriyoruz, bunun için eli kanlı katil sürüsünü sınır ötelerinde kovalıyoruz. Yine bunun için küresel boyuttaki ekonomik krize rağmen vatandaşımızın refahı için milyarlarca lira destek veren devletimizle dimdik ayakta duruyoruz." ifadesini kullandı.

“Bunun kıymetini bilmeliyiz”

Varlı "Eğer hükümetimiz, CHP'nin başını çektiği ve emperyalist güçlerin acentesine dönüşen muhalefet gibi Karabağ savaşında Ermenistan'ın yanında dursaydı, 'Ne işimiz var Afrin'de?', 'YPG bize mi saldıracak?', ne işimiz Libya’da?' anlayışında olsaydı, bugün sınırlarımız içinde nefes alamaz hallere, acınacak durumlara düşecektik. Allah’a şükür bugün Türkiye hem sahada, hem masada güçlü ve içeride istikrarı, dışarıda itibarı olan bir ülke. Bunun kıymetini bilmeliyiz." şeklinde konuştu.
Bünyamin AVCI

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Adana teşkilatlarının saha çalışmalarının önemine vurgu yaptı. Avcı "Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin liderliğinde Ülkücü-Milliyetçi Hareket’in 'Önce ülkem ve milletim' ilkesiyle verdiği mücadelede Adana teşkilatları olarak sahalardayız. Bu mücadele ne belediyelerde ne de Meclis'te iki koltuk fazla kapma mücadelesi değildir. Bu mücadele milli bekamızı temin mücadelesidir; bayrak inmesin, ezan susmasın, kardeşliğimiz daim olsun mücadelesidir. Bu ilke ve inançta yanımızda olan sizlerden, herkesten razı olsun. Bozguncu, bölücü muhalefetin fitne tuzağına düşmeyelim. Yeter ki kardeşliğimizi, birliğimizi bozmayalım; yarın Türkiye’nindir, Türk Milleti’nindir." dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler