Belediye başkanlarına başucu kitabı

Belediye başkanlarına başucu kitabı

 AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı, Başbakan Erdoğan'ın yerel yönetimlerle ilgili bir vizyon ortaya koyduğu toplam 56 ayrı programdaki konuşmasını...

 

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı, Başbakan Erdoğan'ın yerel yönetimlerle ilgili bir vizyon ortaya koyduğu toplam 56 ayrı programdaki konuşmasını derleyerek, "AK Parti Yerel Vizyonu" adıyla kitap haline getirdi.

 

 

ANKARA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yerel yönetimlerle ilgili düşüncelerini ifade ettiği konuşmalarını derleyerek "AK Parti Yerel Yönetim Vizyonu" adıyla bir kitap haline getirdiklerini bildirdi.

 

 

Gül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, parti olarak yerel yönetimlerinin başarısını önemsediklerini, belediyelerin başarılı olmaları için önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi.

 

Bu doğrultuda, belediye başkanlarına yol gösterecek ve onlar için ışık olabilecek bir kaynak ortaya çıkardıklarını bildiren Gül, "Yerel yönetimlerde, İstanbul gibi bir ilde belediye başkanlığı yaparak önemli başarı elde eden ve bu alanda tüm Türkiye için yol gösterici olan Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın, yerel yönetimlerle ilgili düşüncelerini ifade ettiği konuşmalarını bir kitap haline getirdik. AK Parti yerel Yönetim Vizyonu adıyla bastırdığımız bu kitap, tüm belediye başkanlarımız için başucu kitabı niteliğindedir" şeklinde konuştu.

 

Gül, tüm AK Parti'li belediye başkanlarına gönderilen söz konusu kitabın, Başbakan Erdoğan'ın son 10 yılda, 56 ayrı programda yerel yönetimlerle ilgili yaptığı konuşmaları ihtiva ettiğine vurgu yaparak, "Kitabın ilk bölümü, Başbakan Erdoğan'ın 9 Nisan 2004'te düzenlenen Belediye Başkanları Toplantısı'ndaki konuşmasıyla başlıyor ve en son 18 Nisan 2014'teki Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda yaptığı konuşma yer alıyor. Yerel Yönetimler Başkanlığı olarak bastırdığımız bu kitap kalıcı bir eser, yol gösterici oldu" diye konuştu.

 

Başbakan Erdoğan'ın çizdiği yerel yönetim vizyonu kapsamında, tüm AK Parti'li belediyelerin çalışmalarını yakından takip ettiklerini, belediye başkanlarından da bu vizyona uygun projeler beklediklerini ifade ederek, şöyle konuştu:

 

"Millete mahcup olmamak, yüz akıyla 5 yıl içerisinde güzel hizmetler yapmak için genel merkez olarak, belediye başkanlarımıza rehberlik yapmaya, onlara öncülük etmeye, çalışmalarına biz de katkı sağlamaya çalışıyoruz. Milletimizin vermiş olduğu emanetin ne şekilde yerine getirilip getirilmediği konularında bir değerlendirme yapıyoruz. Burada eksiklik varsa da gerekli uyarıları milletimiz adına yapma yönünde çalışmalarımızı yerine getiriyoruz. Bunun için tecrübeli belediye başkanlığı yapmış milletvekili arkadaşlarımızdan bir ekibimiz ve teknik ekibimiz var."

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler