'Böcek' zanlılarından suç duyurusu

'Böcek' zanlılarından suç duyurusu

Böcek operasyonnu kapsamında gözaltına alınan 11 zanlıdan 5?i, soruşturmayı yürüten savcılık ve kolluk memur ve amirleri hakkında suç duyurusunda bulundu.Başbakan...

Böcek operasyonnu kapsamında gözaltına alınan 11 zanlıdan 5?i, soruşturmayı yürüten savcılık ve kolluk memur ve amirleri hakkında suç duyurusunda bulundu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan?ın ofisine ve konutuna dinleme cihazı yerleştirilmesine yönelik düzenlenen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 11 zanlıdan 5?i, soruşturmayı yürüten savcılık ve kolluk memur ve amirleri hakkında suç duyurusunda bulundu.

Böcek operasyonu kapsamında gözaltına alınan 5 zanlının avukatları Mehmet Sürer, müvekkilleri adına Ankara Adliyesine gelerek Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı?na suç duyurusunda bulundu. Avukat Sürer, müvekkillerine ve müdafilere aşağılayıcı ve hassasiyet dışı muameleye tabi tutulduklarını iddia ederek savunma haklarının engellendiğini ve bu şekilde müvekkillerinin başta adil yargılanma hakkı olmak üzere birçok temel anayasal haklarının ihlal edildiğini iddia etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler