Bu kez bayrağı indiremedi

Bu kez bayrağı indiremedi

Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü önündeki Türk bayrağını indirmeye çalışan kişi, bacağından vurularak, etkisiz hale getirildi. İSTANBUL...

Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü önündeki Türk bayrağını indirmeye çalışan kişi, bacağından vurularak, etkisiz hale getirildi.

 

İSTANBUL (AA) - Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü önündeki Türk bayrağını indirmeye çalışan bir kişi, polis tarafından bacağından vurularak, etkisiz hale getirildi.

 

Gaziosmanpaşa Kaymakamı Ali Uslanmaz, İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek, olay hakkında bilgi aldı.

 

Müdürlükten ayrılırken gazetecilerin sorularını yanıtlayan Uslanmaz, şunları söyledi:

 

"Bugün saat 12.00 sıralarında, Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün yanındaki bir özel hastanenin bayrak direğinde bölücü sloganlar atan şahıs, Türk bayrağını indiriyor. Daha sonra da İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne geliyor, bu sloganlara devam ediyor. Görevlilerimiz ikaz ediyor. Elindeki bıçakla bir bayrağı indiriyor ancak diğerine müdahale edince güvenlik görevlileri etkisiz hale getiriyor. Kişi yaralı, şu anda hastanede tedavi altında."

 

Devletin ve milletin kırmızı çizgilerinin bulunduğuna dikkati çeken Uslanmaz, "Bayrağa hassasiyet gösterilmiştir. Hiçbir vatandaşımızın burnu kanamasın ama suç işleyenlere de mutlaka devlet gereğini yapacaktır" dedi.

 

Bu arada, olayın ardından 28 yaşındaki zanlı Ali O'nun, polis memurları tarafından çağırılan ambulansla Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldığı öğrenildi.  Ayağından yaralanan Ali O'nun tedavisi hastanede sürüyor.

 

Ali O'nun hastanedeki ilk sorgusunda, Muşlu olduğunu ve İstanbul'a 15 gün önce geldiğini söylediği kaydedildi.

 

- Vatandaşlar tepki gösterdi

 

Olayı haber alarak emniyete gelen vatandaşlar, duruma tepki gösterdi. Bazı vatandaşlar bayrak getirerek, olay yerinde Türk bayrakları açtı.

 

Olay yeri inceleme ekipleri ise bayrak direklerinde parmak izi çalışması yaptı.

 

Bu arada incelemenin ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü ve hastanedeki bayraklar yenilendi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler