Bugünün Tarihini Yazıyorum

Bugünün Tarihini Yazıyorum
Proje amacı; gelecekteki öğrencilere, bu günün yaşayışı, ticaret, gelenek, insan ilişkileri, folklor, eğitim, çevre, insanî değerler gibi başlıklardaki özelliklerin aktarılmasıdır.

Bugünün Tarihini Yazıyorum

E-Twinning Portalı….Yüzlerce,binlerce okul,binlerce öğretmen ve öğrenci…Hepsi bir amaç uğruna, farkındalık yaratmak için bir araya geliyorlar. Eğitim ve teknolojiyi kullanarak çalışmalar yapıyorlar. İşte bunlardan birisi “BUGÜNÜN TARİHİNİ YAZIYORUM”… Erzurum Nevzat Karabağ Anadolu Lisesi’nin ve Erzurum Lisesi’nin oluşturduğu üreten, dijital çağı, teknoloji kullanarak öğretmeyi hedefleyen proje. İlimiz Seyhan ilçesi Şehitlik Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden yenilikçi, öğrenmeye istekli öğrencilerinin katıldığı bir e-Twinning projesi…

Proje amacı; gelecekteki öğrencilere, bu günün yaşayışı, ticaret, gelenek, insan ilişkileri, folklor, eğitim, çevre, insanî değerler gibi başlıklardaki özelliklerin aktarılmasıdır. Bu projede yer alan okullar yoğun, farklı, Pandemi süreci ve alışılmışın dışında bir dönemin tarihini yazacaklar, yazmaya başladılar.

"Geleceğe Bir Kare Bırak" etkinliği ile ilerde unutamayacağımız belgeler oluşturuyorlar. Bu proje, Adana Yüreğir Çamlıbel Şehit Kamil Yelmen Anadolu Lisesi, Elazığ Arıcak Anadolu Lisesi, Erzurum İbrahim Hakkı Fen Lisesi, Erzurum Türk Telekom Nurettin Topçu Sosyal Bilimler Lisesi, Artvin 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi ve Kardeşimiz Azerbaycan Bakü den 309 Sayılı Orta Mektep ortaklarıyla bugünümüze tanıklık ediyor ve geleceğimize ışık tutuyor. Projede yer alan emeği geçen herkese ve kurucularına başarılar dileriz.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.