Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi Yeni Mezunlarını Uğurladı

Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi Yeni Mezunlarını Uğurladı

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) İletişim Fakültesi 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı mezunlarını Açık Amfi’de düzenlenen törenle uğurladı.

iletisim.jpg

Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İlter Ünlükaplan, Prof. Dr. Süha Berberoğlu, Dekan Prof. Dr. Nüket Elpeze Ergeç, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, akademisyenler, öğrenciler ve ailelerinin katıldığı tören saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Törende Fakülte birincileri Mine Çeri, Uğur Can Büyüknisan ve Necati Öz öğrenciler adına birer konuşma yaptı.

Prof. Dr. Tuncel: “Üniversiteniz Sizi Her Zaman Desteklemeye Devam Edecek”

Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel burada yaptığı konuşmada, özellikle salgın döneminde fiziksel alanlardan uzaklaşarak sanal platformlarda bir araya gelindiğini hatırlatarak, “İletişimin sunduğu yöntemlere daha çok ihtiyaç duyarak iletişimde kaldık. İnternet ağlarının sunduğu bu yeni alanda geleneksel yöntemleri geliştirmek ve iletişimi yönetmek önemli bir ihtiyaç olarak karşımıza çıktı” dedi.

İletişim Fakültesi öğrencilerinin hocalarının danışmanlığında filmler, belgeseller, tasarımlar ve yazılarıyla aldıkları ulusal ve uluslararası ödüllerle gururlandırdıklarını bildiren Prof. Dr. Tuncel, “Mezun olduktan sonra da üretmeye devam edeceğinizden hiç şüphemiz yok ve sizlerden alacağımız haberler bizler için övünç kaynağı olacaktır. Mutlaka öğrenmeye devam edin, bu noktada üniversiteniz sizi her zaman desteklemeye devam edecektir. Yolunuz açık olsun”

Şeklinde konuştu.

Prof. Dr. Ergeç: “Mezunlarımız Doğru Haber Alma Hakkımızı Sağlayacak”

Dekan Prof. Dr. Nüket Elpeze Ergeç de, Fakülte olarak pandemi döneminde gerçekleştirdikleri çalışmalar ve öğrencilerinin aldığı başarılardan söz etti. Değişim yaşanan dinamik bir dünyada yer aldığımızı dile getiren Prof. Dr. Ergeç öğrencilerine seslenerek, “Doğru haber alma hakkımızı sağlayacak, toplumun sorun ve değişimlerini anlatacak içerikler üretecek, ülkemizi bir adım daha ileriye götürebilecek bilimin ışığında vatanına ve milletine bağlı gençler olarak çalışmalarınızla iletişim dünyasına katılacaksınız. Sizlerin bilgi ve becerilerine bugün daha çok ihtiyaç duymaktayız. İnsan haklarına saygılı, ötekileştirmenin olmadığı, demokrasinin var olduğu bir toplum iletişim, sinema ve medyanın çeşitli alanlarında sizlerin ürettikleriyle gerçekleşecektir. Çukurova İletişim Fakültesinden aldığınız eğitimle bunları yapacağınıza inancımız tamdır “ dedi.

Diplomalarını Alan Öğrenciler Keplerini Fırlatarak Mezun Oldu.

Fakülte birincilerinin yaş kütüğüne adını çakmasının ardından dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından diploma ve plaketleri verildi. Mezun olan öğrenciler diplomalarını alarak keplerini havaya fırlattı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler