“Çukurova’da Tarım” konulu fotoğraf yarışması…

“Çukurova’da Tarım” konulu fotoğraf yarışması…
 Çukurova Tarım Fuarı kapsamında, ELKA Fuarcılık Ltd. Şti., Çukurova Gazeteciler Cemiyeti ve Mersin Gazeteciler Cemiyeti işbirliği ile “Çukurova’da...

 

Çukurova Tarım Fuarı kapsamında, ELKA Fuarcılık Ltd. Şti., Çukurova Gazeteciler Cemiyeti ve Mersin Gazeteciler Cemiyeti işbirliği ile “Çukurova’da Tarım” konulu fotoğraf yarışmasına başvurular sürmektedir.

 

Yarışmaya katılmak isteyen basın mensupları fotoğraflarını [email protected] adresine gönderebilir.

 

Yönetim Kurulu

 

 

ÇUKUROVA TARIM FUARI FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

 

KONU: “ÇUKUROVA’DA TARIM”

 

DÜZENLEYENLER:

  • ELKA FUARCILIK LTD. ŞTİ.
  • ÇUKUROVA GAZETECİLER CEMİYETİ
  • MERSİN GAZETECİLER CEMİYETİ

 

KATILIM ŞARTLARI:

  • Yarışmaya, Seçici Kurul Üyeleri, Cemiyet Yönetim Kurulu Üyeleri ve Elka Fuarcılık çalışanları ile birinci dereceden yakınları katılamaz.
  • Yarışmacılar,  yarışmaya, en fazla 1 adet renkli ve orijinal boyutlu eser ile katılabilir.
  • Gönderilen fotoğraf yarışmacı tarafından çekilmiş olmalıdır. Başkasına ait fotoğrafların tamamen ya da kısmen kullanılması kural ihlali sayılır.
  • Yarışmacılar, yarışma için mail yoluyla gönderdiği fotoğrafın tümüyle kendisine ait olduğunu ve tüm izinlerinin alındığını kabul, beyan ve taahhüt eder. Aksine davranış kural ihlali sayılır.
  • Yarışmacılar, başka yarışmalarda ödüle layık görülmüş fotoğraflar ile bu yarışmaya katılamazlar.
  • Yarışmada dereceye giren ve/veya Mansiyon ödülüne layık görülen eserlerin baskı ve sayısal kopyaları, tüm haklarıyla Elka Fuarcılık’a ait olacaktır. Ödüle layık görülen tüm eserlerin etkinliklerde sergilenme, afiş, katalog, broşür vb. her türlü tanıtım malzemelerinde basılı veya orijinal ortamda kullanma, gösterme, yazılı veya görsel basında yayınlama hakkı da dahil olmak üzere eser sahibinin ismi ile birlikte kullanma hakkı Elka Fuarcılık’a ait olacaktır.
  • Kural ihlali yaptığı tespit edilen katılımcının ödülü iptal edilir. Ödül, unvan ve her türlü kazanımları geri alınır. Ödül yeri boş bırakılır. Ödül verilmişse, ödül sahibinin ödülü iade etmesi gerekir. Bu iptal durumu, diğer ödül almış ve/veya almamış yarışmacılara ise talep hakkı doğurmaz.
  • Bu yarışmanın sahibi ve yükümlüsü Elka Fuarcılık Ltd. Şti. yöneticileri, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti ve Mersin Gazeteciler Cemiyeti’dir.

YAPITLARIN İSİMLENDİRİLMESİ VE GÖNDERİLMESİ

 

  • Yarışma e-posta fotoğraf gönderim sistemine göre yapılacağından, alternatif hiçbir gönderi (kargo, elden teslim vb.) kabul edilmeyecektir.
  • Yarışmaya fotoğrafların gönderilmesi [email protected] adresinden yapılacaktır.
  • Yarışmaya gönderilecek fotoğraflar orijinal boyutlarında ve renkli olacaktır.
  • Yarışmaya gönderilecek fotoğrafa, dosya ismi olarak büyük harfler ile yarışmacının isim ve soy isim bilgisi yazılacaktır. Örneğin “ALİ YILMAZ”.
  • Yarışmaya gönderilecek fotoğrafın mail konusuna büyük harfler ile “ÇUKUROVA’DA TARIM FOTOGRAF YARIŞMASI”  yazılacak, yarışmaya katılacak fotoğraf yukarıdaki maddede belirtilen şekilde isimlendirilerek eklenecek ve mail içeriğine yarışmacının ismi, bağlı çalıştığı basın yayın kuruluşunun ismi, yarışmacının telefon numarası, yarışmacının açık adresi eklenecektir.

YARIŞMA KOORDİNATÖRÜ

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti

M.Ömer ÜNEY

Cep Tel: 0533 248 7916

E-posta: [email protected]

 

YARIŞMA TAKVİMİ

Yarışma Duyuru Tarihi                               10 Temmuz 2015

Yarışma Son Katılım Tarihi                         31 Ağustos 2015 Saat: 23.59

Jüri Değerlendirmesi                                   4 Eylül 2015

Sonuçların Açıklanması                               11 Eylül 2015

Ödül Töreni                                                  17 Eylül 2015

 

SEÇİCİ KURUL

  • Mahmut Caner ÖZDOLAP

Yamaç Grup Koordinatörü-AFAD Üyesi ve Fotoğraf Sanatçısı

  • Cafer ESENDEMİR

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti – ÇGC Başkanı

  • Ahmet ÜNAL

Mersin Gazeteciler Cemiyeti – MGC Başkanı

  • M.Ömer ÜNEY

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti – ÇGC Genel Sekreteri

  • Necdet CANARAN

Mersin Gazeteciler Cemiyeti – MGC Genel Sekreteri

 

ÖDÜLLER

 

  • Birincilik: 1.500 TL
  • İkincilik: 1.000 TL
  • Üçüncülük: 500 TL
  • Mansiyon (3 adet): 250 TL

 

 

adanapost.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.