Demiryol-İş’te ‘PALA’ dönemi
Demiryol-İş Sendikası Adana Şubesi 10’ncu Olağan Genel Kurulu Büyük Sürmeli Oteli’nde gerçekleştirildi.
Sendika Sekreteri Mahmut Nedim Pala ve Hüseyin Aslantaş’ın Başkanlık yarışı verdi seçimde delegenin ezici çoğunluğunu alan Mahmut Nedim Pala, Demiryol-İş Sendikası’nın yeni Şube Başkanı seçildi.
Genel Kurula Demiryol-İş ve Türk-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Ergün Atalay, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar, TCDD 6. Bölge Müdürü Mustafa Çopur, Türk-İş’e bağlı Sendika Başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.
Divan Başkanlığını Demiryol-İş Sendikası Genel Sekreteri Hüseyin Kaya’nın yaptığı Olağan Genel Kurul’da Adana, Nusaybin, Ceyhan, Pozantı, İskenderun, Kahramanmaraş ve Osmaniye’den gelen 152 delege oy kullandı. Başkan adayı Mahmut Nedim Pala 135 oy alarak yeni Başkan seçilirken, diğer aday Hüseyin Aslantaş 35 oy alabildi 2 oy da geçersiz sayıldı.
Seçim sonucunun açıklanması ile delegelere teşekkür konuşması yapan Demiryol-İş Sendikası Adana Şube Başkanı Mahmut Nedim Pala, “Sizlerin bana verdiği bu yetkiyi en iyi şekilde kullanacağım. İşçi kardeşlerimizin sorunlarını yakından biliyorum. Bunların çözümü için gece gündüz demeden canla başla çalışacağım” dedi.
adanapost.com
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.