Devlet Tiyatroları 9-15 Ocak'ta 8 farklı oyunu 37 temsille seyirciyle buluşturacak

Devlet Tiyatroları 9-15 Ocak'ta 8 farklı oyunu 37 temsille seyirciyle buluşturacak

Devlet Tiyatroları (DT) 9-15 Ocak tarihleri arasında 8 farklı oyunu, 37 temsille Türkiye genelinde tiyatroseverlerle buluşturacak.

Ankara

DT'den yapılan açıklamaya göre 6 gün sürecek program kapsamında Ankara Devlet Tiyatrosu, "Ocak" adlı oyunu 10-11 Ocak'ta Kahramanmaraş Necip Fazıl Kısakürek Devlet Tiyatrosu ve 13-14 Ocak'ta da Gaziantep Onat Kutlar Sahnesi'nde sergileyecek.

"Vahşi Ateş ve İzci Kuşlar" adlı çocuk oyunu 10-11 Ocak'ta Elazığ Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezi Devlet Tiyatrosu ve 13-14 Ocak'ta Malatya Devlet Tiyatrosu Sahnesi'nde seyircilerin beğenisine sunulacak.

Konya Devlet Tiyatrosu, "Karanlıkta Komedi" oyunu ile 10-11 Ocak'ta Samsun Devlet Tiyatrosu ve 13-14 Ocak'ta Çorum Devlet Tiyatrosu Sahnesi'nde, Adana Devlet Tiyatrosu "Ortak Cinayetin Suç Duyurusu" adlı oyunu 10-11 Ocak'ta Sakarya Adapazarı Belediyesi Orhan Gazi Kültür Merkezi ve 13-14 Ocak'ta Zonguldak Devlet Tiyatrosu Sahnesi'nde, Sivas Devlet Tiyatrosu ise "Yirmibironbeş Treni" adlı oyunu 10-11 Ocak'ta Aydın İl Kültür Turizm Müdürlüğü Hidayet Sayın Kültür Merkezi ve 13-14 Ocak'ta Denizli Hasan Kasapoğlu Kültür Merkezi Devlet Tiyatrosu Sahnesi'nde sahneleyecek.

Trabzon Devlet Tiyatrosu, "Yaşlı Bir Palyaço Aranıyor" adlı oyun ile 10-11 Ocak'ta Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezi ve 13-14 Ocak'ta Ordu Devlet Tiyatrosu Sahnesi'nde, Van Devlet Tiyatrosu da "Penceredeki Atlar" oyunuyla 10 ve 11 Ocak'ta Mersin Mezitli Belediyesi Kültür Merkezi, 13 Ocak Cuma günü Niğde Kültür Merkezi ve 15 Ocak Pazar günü Aksaray Kültür Merkezi Sahnelerinde seyircilerin karşısına çıkacak.

İstanbul Devlet Tiyatrosu "Karmakarışık" adlı oyunu 12-13-14 Ocak'ta Kocaeli Süleyman Demirel Kültür Merkezi Sahnesi'nde tiyatroseverlerin beğenisine sunacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler