Dr. Halis Bayrak: "Kadin Kollarimiz Çok Önemli"
AK Parti Adana Milletvekili Aday Adayı Dr. Halis Bayrak:
"Kadin Kollarimiz Çok Önemli"
AK Parti Adana Milletvekili Aday Adayı Dr. Halis Bayrak aday adayı tanıtım toplantılarına AK Parti Seyhan, Aladağ, Yüreğir ve Pozantı İlçe Teşkilatları ile devam etti.
Önce AK Parti Seyhan İlçe Teşkilatı aday adayı tanışma toplantısına katılan Dr. Halis Bayrak, 7 Haziran seçimlerinin çok önemli olduğunu söyledi. Adana'nın yeni projelere ve yatırımlara ihtiyacı olduğunu belirten Dr. Halis Bayrak, “Sizlerden isteğim, Adana'ya faydalı olabileceğine inandığınız adayları seçmeniz. Çünkü Adana’nın buna ihtiyacı var" dedi.
Seyhan İlçe Kadın Kolları Başkanı Elif Taşçı'nın Seyhan’da 300 bin kadın seçmen olduğunu hatırlatması üzerine Dr. Halis Bayrak, "Kadın kolları teşkilatlarımız bizim için çok önemli. Ben her eve giremem, ancak kadınlarımız her eve girebilir. Partimiz için oy isteyebilir" şeklinde konuştu.
Milletvekili Aday Adayı Dr. Halis Bayrak daha sonra AK Parti Aladağ İlçe Teşkilatı’nı ve Aladağ İlçe Belediye Başkanı Mustafa Akgedik'i ziyaret etti. Dr. Halis Bayrak burada yaptığı konuşmasında "Aladağ ilçemizin yüzde 99'u beni tanır. Allah'a çok şükür hangi kapıyı çalsam çayım hazırdır. Ben hizmet adamıyım. İnşallah Adana'nın kabuğunu sizlerle birlikte kıracağız" dedi.
Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik'i de başarılı çalışmalarından dolayı tebrik eden Dr. Halis Bayrak, "Aladağ Belediyesi'nin çalışmalarını takdir ediyorum. İnşallah bu güzel çalışmalar, teşkilatımız ve adaylarımızla birlikte bu seçimde milletvekili sayımızı arttıracağız" diye konuştu.
Belediye Başkanı Mustafa Akgedik de, "Bu bölgede çok tanınan bir isimsiniz. Aday adaylığınız hayırlı olsun. Bizler de çok kısıtlı imkanlara rağmen, tüm mahallelerimize eksiksiz hizmet veriyoruz. Halkımızı AK Belediyecilikle tanıştırıyoruz" dedi.
Posyağbasan Köyün’den Özer Ügücü ; AK Parti Adana Milletvekili Aday Adayı Dr. Halis Bayrak’a ziyaretlerinizden dolayı memnun olduğuklarını belirterek, başarılar diledi…
Aday adayı tanıtım toplantılarına AK Parti Yüreğir İlçe Teşkilatı ile devam eden Dr. Halis Bayrak, "Bu dönem oy kullanmaya başlayacak gençlerimize ulaşabilmemiz için gençlik kollarımıza büyük görev düşüyor. Asil olan sizlersiniz. Bende vekiliniz olmaya talibim" şeklinde konuştu.
Günü AK Parti Pozantı İlçe Teşkilatı ziyaretiyle sonlandıran Dr. Halis Bayrak, ilçenin yaz ve kış turizmi potansiyeline dikkat çekerek şöyle konuştu:
"Adana'nın hizmete ihtiyacı var. Ve ben hizmet için adayım. Pozantı ilçemizi hak ettiği şekilde canlandırmalıyız. Ve ben Dr. Halis Bayrak bu hizmete talibim. İnşallah hep birlikte çalışarak bunu gerçekleştireceğiz."
adanapost.com
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.