2025 Yılı Adana Hümeyra Ökten Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezuniyet Töreni Yapıldı
2025 Yılı Adana Hümeyra Ökten Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezuniyet Töreni Büyük Bir Coşku İle Yapıldı
2024-2025 Eğitim öğretim yılı sonunda 12.Sınıfı bitiren öğrenciler için okul bahçesinde görkemli bir törenle gerçekleşti. Törende Okul Müdürü Necla Kayıklık, idareciler, veliler, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
- Hümeyra Ökten Kız Anadolu İmam Hatip Proje okulunda 2024-2025 Eğitim yılı mezuniyet programları
- 2025 Yılı Adana Hümeyra Ökten Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezuniyet Töreni Yapıldı
Program saygı duruşu ve İstiklâl Marşı okunmasından sonra günün anlamını vurgulayan duygu yüklü konuşmalar yapıldı.
Törende konuşan okul müdürü Necla Kayıklık, gerek hanımefendi kişilikleri gerekse akademik gayretleri için mezun olan tüm öğrencileri tebrik etti, onlara bundan sonraki hayatlarında esenlik ve başarı dileklerini iletti.
Öğrenciler, Cübbe ve kepleriyle ellerinde dövizlerle anlamlı ifadeler taşıyarak mezuniyet geçidi yaptılar.
Velilerin de katıldığı programda, öğrencilerin kep fırlatma şenliği ve toplu fotoğraf çekimleri ile devam eden programda çeşitli ikramlar yapıldı.
Okul Müdürü Necla Kayıklık, mezuniyet programının hazırlanmasına emek veren başta öğretmen ve öğrenciler olmak üzere tüm katkıda bulunanlara çok teşekkür ederim” dedi.
Kaynak:Adanapost
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.