Erkek öğrencilere taciz iddiasında gözaltı..

Erkek öğrencilere taciz iddiasında gözaltı..

Adana'da, bir ilköğretim okulunda görevli sınıf öğretmeni, 11 erkek öğrenciye tacizde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındı.Alınan bilgiye göre,...

Adana'da, bir ilköğretim okulunda görevli sınıf öğretmeni, 11 erkek öğrenciye tacizde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, bir ilköğretim okulunda sınıf öğretmeni olarak görev yapan B.U.R'nin (33) öğrencilerine cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla veliler, polise şikayette bulundu.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, 11 erkek öğrenciye tacizde bulunduğu iddia edilen öğretmeni gözaltına aldı.

Evli olduğu öğrenilen ve 2002 yılında mesleğe başladığı belirtilen öğretmenin, yaklaşık 2,5 yıl önce, iddiaların yaşandığı okula atandığı, eşinin de başka bir okulda öğretmen olduğu öğrenildi.

Zanlının evinde arama yapan ekiplerin, bazı CD'lere ve cep telefonuna incelemek üzere el koyduğu, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Okul yetkilileri ise zaman zaman ders sırasında sınıflara girerek kontrollerde bulunduklarını ve herhangi bir olumsuz olayla karşılaşmadıklarını bildirdiler.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler