Gençlik Merkezi Gönüllü Gençleri İl Müftüsü Taşçı ile Tanıştı

Gençlik Merkezi Gönüllü Gençleri İl Müftüsü Taşçı ile Tanıştı

Gençlik Merkezi Gönüllü Gençleri Ramazanoğlu Medresesi Şadırvanında İl Müftüsü Taşçı ile tanıştı.

gonullu-gencler-2.jpg

- Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı, Adana Gençlik Merkezi Üniversiteli Gönüllü Gençleri Ramazanoğlu Medresesi şadırvanında İl müftüsü Mehmet Taşçı ile tanışma programında ney dinletisi ve Ulu Camii tanıtımı da yapıldı.

Programa Adana İl Müftüsü Mehmet Taşçı, GSB Seyhan Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Ali Aşa , Adana Gençlik Merkezi Manevi danışmanları Sibel Çelik, Emine Yürekli ve Üniversite Öğrencisi Gönüllü Gençler katıldı.

Taşçı, Ramazanoğlu Medresesi şadırvanında gerçekleştirilen programda, gençler ile tek tek tanıştıktan sonra, müftülük olarak gençlik için yaptıkları ve yapacakları çalışmalardan bahsetti.

gonullu-gencler-4.jpg

Adana İl Müftüsü Mehmet Taşçı, “Gençliğin bir hazine olduğunu, tek başlarına da olsa çok şey yapabileceklerini, iyiliği emredip kötülükten uzak durmaları gerektiğini söyledi. Günümüz de her türlü bağımlılık tuzaklarının olduğunu bunlardan uzak durulması gerektiğini ve şerre kötülüğe kilit hayra ve iyiliğe anahtar olmalıyız dedi. ”

Konuşmanın ardından öğrenciler Müftü Taşçı’ya sordukları sorularına cevap buldu. TDV Kagem Sorumlusu Ezcan Tutuş tarafından Ulucami ve Ramazanoğlu Külliyesi tanıtıldı.

neyzen.jpg

Program öncesi ve sonrasında neyzen Mustafa Akgül ve ekibi tarafından katılımcı gençlere ilahi dinletisi ve mekânın ruhunun da etkisi ile duygulu anlar yaşandı.

Daha sonra etkinliğe katılan gençlere çay ve simit ikram edildi. Şadırvan Buluşma etkinliğinin her ay farklı konuklar ile tanışmak için devam edeceği öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler