Gökçek: FETÖ fuhuş yaptırıyor, bunu hizmet olarak kabul ediyorlar

Gökçek: FETÖ fuhuş yaptırıyor, bunu hizmet olarak kabul ediyorlar

  Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Türkiye’de Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) ilişkin çok çarpıcı açıklamalarda...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Türkiye’de Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) ilişkin çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bir televizyon kanalında canlı yayın konuğu olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Fetullahçı Terör Örgütü'ne ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

"KADINLARA FUHUŞ YAPTIRIYORLARDI"

Gökçek, “İnanılmaz bir beyin yıkama var. Bunlar evlerine aldıkları çocukların, Fetullah’ın kitapları hariç hiçbirini okumaya izin vermiyorlar. Eğitim onun üzerinden veriliyor ve beyin onun üzerinden yıkanıyor. Oraya giren herkes bu hikayeye inanıyor” sözleriyle nitelendiren Başkan Gökçek, “Kadınlar, kızlar gerektiği zaman esir alınmak istenen, kontrol altına alınmak istenen insanlar için kullanılıyor. Fahişelik yaptırılıyor. Din adına kadınları kullanıyorlar. Hiç acımıyorlar yani. Herkese yapıyorlar. Dışarıdan fahişe bulmak değil, kendi içlerinden, bunu da hizmet olarak kabul ediyorlar” dedi.

“Bizi dinleyen bir yığın bayan FETÖ’cü var. Bunların içinde namusu ve ailesiyle olan da var. Ama bu sebeple kullanılan da var. Ben onların yerinde olsam bunları itiraf ederim. Bunlar size acımadı, siz de onlara acımayın” diye seslenen Başkan Gökçek, “Muta nikâhını çok sık kullanıyorlar. Kendi aralarında bir meşruiyet almışlar herhalde. Bunların hepsi yeni ortaya çıkıyor. Bunları hiç bilmiyorduk biz. Bunlar öğrenildikçe bunlardan vazgeçecekler” diye konuştu. (Yeni Akit)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler