Gürsel Tekin CRI TÜRK’e Özel Açıklamalarda Bulundu

Gürsel Tekin CRI TÜRK’e Özel Açıklamalarda Bulundu

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, CRI Türk Fm’de Tuğçe Akkaş’ın konuğu oldu. CRI Türk Özel’de referandum sürecine ilişkin açıklamalarda bulunan Gürsel Tekin,

..son günlerde sıkça gündeme gelen kamu çalışanlarının sosyal medya üzerinden referandum tercihlerine ilişkin paylaşımda bulunmalarına eleştirdi.

 “İktidarı Asıl Kaygılandıran ‘Kararsız’ Oy”

Yapılan araştırmalarda çok kararlı şekilde “hayır” tercihinde bulunacak bir seçmen kitlesi olduğunu vurgulayan CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin “İktidarı asıl kaygılandıran yüzde 31 kararsız oy. Yeni yapılan bir araştırma sonucuna göre yüzde 58 ‘hayır’, yüzde 42 ‘evet’ var.” dedi.

TRT’ye: "Bu Nasıl Bir Yayıncılıktır"

Kamu çalışanlarının sosyal medya üzerinden tercihlerini beyan etmelerinin doğru olmadığını dile getiren Tekin, TRT hakkında yaptığı değerlendirmede “80 milyon yurttaşımızın ödediği vergilerle yayın yapıyor yani biz hissedarıyız. 80 milyon insanın ödediği vergiler çerçevesinde hepimize eşit davranacaksın, yok ben sizin yüzde 50’nizi görmeyeceğim, diyemez” ifadelerini kullandı. TRT’de konuk olduğu bir radyo programının iktidarı eleştirdiği için yayınlanmadığını kaydeden Tekin “Bu nasıl bir yayıncılıktır? Bir siyasetçi olarak ne söyleyeceğim? Hakaret varsa müsaade et, onlar gitsin dava açsın, hakaret yoksa niye yayınlamıyorsun?” diyerek TRT ‘de konuk olduğu programın sansürlenmesini eleştirdi.

Kılıçdaroğlu’na Oy Kullanamama Tuzağını FETÖ’cular Yaptı

TRT ve diğer bazı kamu kuruluşları içinde hala FETÖ’cüler olduğu iddiasına yönelik olarak da açıklamada bulunan CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin “Bu örgüt, kırkayak gibidir. Toplumun kılcal damarlarına kadar işlemişler. Köy, kasaba derneklerinden iş dünyasına kadar her alana girmişler ama bir ayağı unutmuşlar. O ayak da siyasi ayak, darbenin siyasi ayağını çözmediğiniz sürece ne TRT’de ne de bir başka kurumda bu işleri çözebilirsiniz.” değerlendirmesinde bulundu. Tekin ayrıca CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na oy kullanamama tuzağını o günkü cemaat polislerinin kurduğunu belirterek “Şimdi hepsi cezaevinde.” dedi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler