Halep'e gıda ve kıyafet yardımı

Halep'e gıda ve kıyafet yardımı

Biz Ümmetiz Platformu tarafından Suriye'nin Halep kentine gıda ve kıyafet yardımında bulunuldu HATAY (AA)  - Biz Ümmetiz Platformu tarafından, Suriye'nin...

Biz Ümmetiz Platformu tarafından Suriye'nin Halep kentine gıda ve kıyafet yardımında bulunuldu

HATAY (AA)  - Biz Ümmetiz Platformu tarafından, Suriye'nin Halep kentine 35 ton su, 5 bin meyve suyu, 6 ton bakliyat, 17 bin bisküvi ve kek, 3 bin kıyafet ve 2 bin kişilik kahvaltılık yardım gönderildi.

 

Platform temsilcisi Abdülhamit Altıntaş, AA muhabirine, Halepli ailelerin yardıma koşmaya devam edeceklerini söyledi.

 

Altıntaş, saldırı altındaki insanların durumlarının çok kötü olduğunu vurgulayarak,  "Türkiye'nin birçok bölgesinden gelen desteklerle Halepli ailelerin hanelerine yardımlarımızı götürüyoruz. Son olarak 35 ton su, 5 bin meyve suyu, 6 ton bakliyat, 17 bin bisküvi ve kek, 3 bin kıyafet ve 2 bin kişilik kahvaltılık yardımını teslim ettik." diye konuştu.

 

Bölgeye gönderilen yardımların zorlu koşullarla ailelere ulaştırıldığını belirten Altıntaş, "Halep'te ihtiyaç sahibi aileler oldukça çok. Bu durumu bildiğimiz için oldukça acele etmemiz de gerekiyor. Ancak rejim ve Rus uçaklarının yardım konvoylarını hedef alma riskine karşında oldukça dikkatli hareket ediyoruz." ifadesini kullandı. 

 

Altıntaş, Halep'e yardım göndermeyi sürdüreceklerini kaydetti.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler