Karaisalı'da Futbol Şöleni Başladı

Karaisalı'da Futbol Şöleni Başladı

 Adana Büyükşehir Belediyesi, Karaisalı Belediyesi ve Karaisalılılar Derneği'nin ortak düzenlediği, bu yıl5.si düzenlenen ‘Karaisalı Kızıldağ...

 

Adana Büyükşehir Belediyesi, Karaisalı Belediyesi ve Karaisalılılar Derneği'nin ortak düzenlediği, bu yıl5.si düzenlenen ‘Karaisalı Kızıldağ Yaylası Geleneksel Futbol Turnuvası’ başladı.

 

Karaisalı’nın Kızıldağ Yaylasında geçtiğimiz cumartesi günü başlayan turnuvanın, başlama vuruşunu, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan yaptı.

 

Bu yıl 5.si düzenlenen futbol turnuvasında konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, ”Karaisalı’nın Kızıldağ Yaylasında, böylesine güzel bir turnuvada sizlerle beraber olmaktan mutluluk duyuyorum. Bu turnuvalar önümüzde ki elli yıl, yüz yıl devam etmelidir. Bu faaliyetlerin devam etmesi için bizde elimizden geleni yapacağız. Turnuvaya katılan bütün takımlara ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Geçen yıl yaptığımız Karaisalı-Kızıldağ Yaylası arası yolun devamı Pozantı ilçemize kadar yapılacak. Adana’dan yola çıkan vatandaşlarımız, Kızıldağ Yaylası’ndan Pozantı’ya gidebilecek. Bunlar bizim için siyasi projeler değil. Karaisalı yıllardan beridir ihmal edilmiştir. Karaisalı platosunun hizmette eksik kalmış yanlarını gidermek için buradayız. Karaisalı Belediye Başkanımız Saadettin Aslan, Karaisalı’ya hizmet getirmek için heyecanla çalışıyor. Karaisalı, öz evladı Saadettin Aslan ve fahri Karaisalılı olan Büyükşehir Belediye Başkanı ile her türlü hizmeti alacaktır” dedi.

 

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan ise yaptığı konuşmada, “İlçemizin böylesine güzel bir yaylasında bu turnuvanın amacı, hem insanlarımızın hoş vakit geçirmesi hem de genç kardeşlerimizin sporla ilgilenmesidir. Ayrıca bu tarz faaliyetler, birlik ve beraberliğimiz açısından çok önemlidir. Bu mübarek Ramazan gününde hepinize iyi eğlenceler diliyorum. Müsabakaların dostluk, barış ve kardeşlik arasında geçmesini temenni ediyor, tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi.

Turnuvanın açılış maçında geçen senenin şampiyonu Yağıbasanspor, Aladağ Gençlik Spor'u 5-0 yenerken, günün ikinci maçında Torunsolaklı Spor, Aktaş Spor'u 4-2' lik skorla geçti.

Maçlar 3 Eylül 2016 tarihinde yapılacak final müsabakaları ile sona erecek.

adanapost.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler