Kavak: "Türkiye’yi geleceğe iş dünyası ağırlıklı kabine taşıyacak."

Kavak: "Türkiye’yi geleceğe iş dünyası ağırlıklı kabine taşıyacak."
MÜSİAD Adana Başkanı Kavak: Türkiye’yi geleceğe iş dünyası ağırlıklı kabine taşıyacak

MÜSİAD Adana Başkanı Kavak:

Türkiye’yi geleceğe iş dünyası ağırlıklı kabine taşıyacak

MÜSİAD Adana Başkanı Burhan Kavak, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ilk bakanlar kurulunu kutladı. Kavak, “Alanının uzmanı, iş dünyası ağırlıklı kabineyle Türkiye daha hızlı ilerleyecek” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın başkanlığındaki kabinede her ismin kendi alanında eğitim ve tecrübeye sahip olduğunu belirten MÜSİAD Adana Başkanı Burhan Kavak tarihi anlara tanıklık edildiğini belirterek, “Bürokrasinin azalacağı, karar alma süreçlerinin kısalacağı, daha etkin adımları atabileceğimiz bir döneme giriyoruz. Güçlü Türkiye’ye giden yolda farklı ve güzel bir pencere açılmış oldu. Aralarında MÜSİAD üyesi olan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın da bulunduğu iş dünyası ağırlıklı bir kabine oldu. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

YENİ DÖNEMDE ADANA İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Çukurova Üniversitesi mezunu Fuat Oktay’ın Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak görev almasından da Adana olarak gurur duyduklarını belirten Kavak, “Yeni bir dönem başlıyor. Geleceğimiz için daha çok çalışmak, ülkemizi geliştirmek zorundayız. Adana olarak, sivil toplum kuruluşları olarak proje geliştireceğiz. Yerel yöneticilerimizle, odalarımızla, milletvekillerimizle yeni kabinenin desteğini alarak Adana’yı hak ettiği yere taşıyacağız” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.