Küçükoğlu, 'Vatan sağ olsun' diyebilmek..

Küçükoğlu, 'Vatan sağ olsun' diyebilmek..
Türk töresinde vatan, millet ve bayrak sevgisi her sevginin önünde gelir. Türk insanı vatan için ölmeyi bir görev bilmekte, oğlunu şehit veren anne...

Türk töresinde vatan, millet ve bayrak sevgisi her sevginin önünde gelir. Türk insanı vatan için ölmeyi bir görev bilmekte, oğlunu şehit veren anne ve baba acısını yüreğine gömerek ‘‘Vatan sağ olsun’’ diyebilmektedir. Askerlik bizim genlerimizde var. Sadece erkekler mi’ Bu ülkenin kadınları, genç kızları da doğuştan askerdir.

Erine su taşırken göğsünden vurulan Elif bacılarımız, kucağında bebeğiyle top atışının önüne koşan Emine hatunlarımız, çocuğunun üzerinden aldığı battaniyeye mermileri üzerine seren Hatice analarımızı hatırlayalım. İşte Türk’ü Türk yapan da elindeki silah değil, bu ruh ve bilinçtir.

Basiretsiz siyasiler yıllardır terörü bitireceğiz diye sözler verdiler, bir yandan da teröristin ayağına savcı gönderip beraat ettirdiler, şehide kelle dediler. Memleketimiz yanarken başka ülkelerin meselelerini iç sorunları bellediler.

Yıllardır siyası ağızlardan, ne şehidine ne de onları dinleyenlere faydası olan ölü sözler çıkıyor. Faydasızlıktan da öte zarar veriyorlar, ölü gibi medet vermeyen, umut vermeyen, çürüyesi, iki yüzlü sırdaşların avutmaları’

Halkın duyduğunu, konuştuğunu işitmezden gelip, sessizlik kuytularına sığınıyorlar. Işıksız kuyulara düşmüş, gözlerine perde inmiş gibi görmezden, anlamazdan gelen kekeme, sağır ruhlar!

Sözlerinde kıblesi vardır. Doğruluğun seccadesinde secde ediniz. Aksi taktirde, iki cihanda yanlışlıklarınızı hiçbir yere sığdıramazsınız.

İnsanlıklarını yere düşürüp, çamura bulaştırmış, gönülleri felç, kalpleri katı katillere ne demeli’ İnsanlıkları çoktan terk etmiş onları!

İkiz aynasında dönüp kendinize bakınız! Eğer bir cana kıyabiliyorsanız gölgeniz boyunuzu çoktan aşmış demektir. Allah o eli ve kolu, bedeni insanları öldürün diye bahşetmedi sizlere.

Gelin bizlerde sosyal silahlarımızı kullanalım! Kendi karanlık yüzlerine bile bakamayacak ruhları donmuş canilere;

- Kuvvet değil de hak ekseninde yaşamayı öğretelim.

-Sözlerimizle silinmez damgalar vuralım yüzlerine, çıkarılmaz etiketler yapıştıralım yakalarına’

-Yüreğimizle, hem de dilimizle cezalandıralım. Onlar hiç pişman olmadıklarından kötülükleriyle ömür boyu etiketleyelim, kötülüğe mahkum edelim. Sözlerimizle ışıksız kuyulara atalım.

-Gelin Kandil’e operasyonun üç şartını beklemeyelim; tüm Türkiye Kandil’e doğru aynı anda tükürelim, caniler tükürük selinde boğulsunlar.

 

FATMA KÜÇÜKOĞLU

HAS PARTİ GENEL MERKEZ KADIN KOLLARI

GENEL İDARE KURULU ÜYESİ 

KADIN HAKLARI VE FIRSAT EŞİTLİĞİ

KOMİSYON ÜYESİ

 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.