Masa Tenisinde Adana’dan  5 Sporcu Avrupa Şampiyonasına Gidecek

Masa Tenisinde Adana’dan  5 Sporcu Avrupa Şampiyonasına Gidecek

-Adana Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Ataşbak:-“Milli takımda adanalı sporcuları görmek bizleri gururlandırıyor” Adana Gençlik Hizmetleri...

-Adana Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Ataşbak:

-“Milli takımda adanalı sporcuları görmek bizleri gururlandırıyor”

 

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, masa tenisinde Adana’dan 5 sporcunun Avrupa Şampiyonasına gitmesinin  çok anlamlı olduğunu vurguladı.

Ataşbak, Masa Tenisi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Adil Yiğenler, İl Temsilcisi Ömer Taşkıran, Antrenörler Tuncay Bozkurt ve Çağrı Çataltepe ile milli sporcular Talha Yiğenler, Zihni Batuhan Şahin, Oğuzhan Öner, Fatma Aykutluğ ile Yağmur Konur’u makamında kabul etti.

Deneyim kazanan genç sporcuların gelecekte 10-15 yıl (A) milli takımda forma giyeceklerine inandığını ifade eden Ataşbak, sporcuların 7-17 Temmuz tarihleri arasında Hırvatistan’da gerçekleştirilecek Avrupa şampiyonasında madalya ile kente döneceklerine inandığını belirterek konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Kentimizin ve ülkemizin adını duyuran sporcularla gurur duyuyoruz. Dileğimiz gerçekleştirilecek olan Avrupa Şampiyonasından madalya ile dönmeleridir. Talha Yiğenler, Zihni Batuhan Şahin, Oğuzhan Öner, Fatma Aykutluğ ile Yağmur Konur çalışmalarının karşılığını kürsü ile taçlandıracaklarına inanıyorum. Bunun yanı sıra sporcuların en büyük hedeflerin biride  olimpiyatlarda bayrağımızı göndere çektirmeleridir. Sporcuların bu başarıyla yetinmeyerek, daha çok çalışarak özellikle ülkemizin ihtiyacı olan daha önemli başarıları yakalayacaklarına inanıyorum. Masa Tenisi ailesini kutluyorum. Tesis, malzeme, ödül konusunda desteğimizi artırarak sürdüreceğimizin bilinmesini de istiyoruz.”

Ayrıca tüm branşlarda ulusal ve uluslararası arenada başarılı sonuçlar aldığına dikkati çeken Ataşbak, “ Adana olarak son dönemde başarılı bir grafik çiziyoruz. Dileğimiz her platformda kentimizin adını pozitif anlamda duyurmaktır” diye konuştu.

Masa Tenisi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Adil Yiğenler, başta Adana Valisi Mahmut Demirtaş 'a kendilerine tesislerini açan, malzeme ve diğer konularda yardımlarını esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak ve Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar ile Ç.Ü Spor Kulübü Başkanı Ercan Yeldan’dan büyük katkılarını gördüklerini belirterek teşekkür etti.

Ayrıca, Avrupa Şampiyonası öncesi sporcular 20 günlük bir kamp yapacakları belirtildi.

adanapost.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler