MEMUR-SEN İstikrarlı Yürüyüşüne Devam Ediyor..

MEMUR-SEN İstikrarlı Yürüyüşüne Devam Ediyor..
Türkiye'nin tamamında yetkili sendika olarak 10. iftihar yılını dolduran Memur-Sen'in bu başarısında Adana İl Teşkilatı'nın da büyük özverili ve emeği bulunuyor. 

egiti-sen.jpg

MEMUR-SEN İstikrarlı Yürüyüşüne Devam Ediyor..

MEMUR-SEN İl Başkanı Mehmet Sezer'den Çok Önemli Açıklamalar 

Kurulduğu günden bu yana sadece sendikacılık faaliyetleriyle değil Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşu olarak toplumsal olaylar karşısında da duruşunu değiştirmeden, daima vatan ve millet sevgisini önceleyerek, çizgisini hiç bozmadan sürdüren Memur-Sen İstikrarlı Yürüyüşüne devam ediyor. 

Türkiye'nin tamamında yetkili sendika olarak 10. iftihar yılını dolduran Memur-Sen'in bu başarısında Adana İl Teşkilatı'nın da büyük özverili ve emeği bulunuyor. 

egiti-sen-2.jpg

26 Binden fazla üyesiyle birlikte toplumu ilgilendiren her olayda bugüne kadar devletinin ve milletinin yanında yer alan Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Adana İl Başkanı Mehmet Sezer yerli ve milli duruşlarından taviz vermeden yollarına devam ettiklerini söyledi. 

Türkiye'nin dört bir yanında düzenledikleri ortak akıl mitingleriyle, 15 Temmuz hain darbe girişiminin hemen ardından meydanlara inerek darbeye karşı haykırmaları ve darbe girişiminin bastırılmasının ardından başlatılan demokrasi nöbetleriyle, anayasa değişikliği referandumlarına yönelik destekleriyle bir sivil toplum kuruluşu gibi çalıştıklarını ancak sendikal faaliyetleriyle de üyelerine her zaman katma değer sağladıklarını ifade eden Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Adana İl Başkanı Mehmet Sezer üyelerine yönelik kazanımlar ilgili de açıklamalar yaptı. 

Üyelerinin tüm taleplerini devlet yetkilileri ile paylaştıklarını ve sorunlara çözüm bulduklarını ifade eden Başkan Sezer memurlara yönelik kazanımların anlatmakla bitirilemeyeceğini ve bu kazanımların artarak süreceğini ifade etti. 

 

Geride bıraktığımız 11 ayın sultanı Ramazan ayında da önemli faaliyetlere imza attıklarının altını çizen Başkan Mehmet Sezer Genel Başkanları Ali Yalçın, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, Milletvekillerinin ve Adana Bürokrasilerinin de katıldığı “Yetkide İstikrar 10. Yıl Adana Buluşması”nda 2600 Memur-Sen üyesiyle birlikte iftar açtıklarını vurguladı. 

 

"Yaklaşan 24 Haziran seçimleri öncesinde iktidar milletvekilleri ve milletvekili adaylarını sendika binamızda ağırladık" diyen Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Adana İl Başkanı Mehmet Sezer sözlerini şöyle sürdürdü; "Ülkemizin dünyanın en büyük ekonomileri arasına girdiği bir dönemde çıtayı daha yukarılara taşımak için istikrarın devam etmesi gerektiğini düşünüyoruz. Kamu çalışanları olarak İstikrarının devam etmesini isterken ülkemizin gelişmesinde büyük payı olan kamu çalışanlarımızın pastadan payına düşeni almasını isteriz. Bu kapsamda sendikamızı ziyaret eden veya çeşitli vesilelerle bir araya geldiğimiz Sayın Bakanımız Jülide Sarıeroğlu, Milletvekilleri Sayın Necdet Ünüvar, Talip Küçükcan, Milletvekili adayları Abdullah Doğru, Reşan Arlıer ve diğer bürokratlara bu düşüncelerimizi ilettik.

 

Ramazan Bayramı'nda düzenledikleri bayramlaşma töreninin şimdiki sendika binasında düzenledikleri son program olduğunu ifade eden Başkan Sezer, Kurban Bayramı'nda üyeleri ile kendilerine ait yeni binada bayramlaşacakları müjdesini de verdi. 

 

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Adana İl Başkanı Mehmet Sezer uzun süredir sürdürdükleri sağlıklı yaşam yürüyüşünü de 23 Haziran Cumartesi sabahı yapacakları “İstikrar Yürüyüşü” teması ile taçlandıracaklarını söyleyerek sözlerini tamamladı.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.