Menevşe: “Geleceğimizi hep beraber planladık”

Menevşe: “Geleceğimizi hep beraber planladık”

Adana Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe: “Geleceğimizi hep beraber planladık”

ato-bulten-foto.jpg

Menevşe: “Geleceğimizi hep beraber planladık”

Adana Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe: “Geleceğimizi hep beraber planladık”

Adana Ticaret Odası iç ve dış paydaşların katılımıyla gün boyunca süren ve gelecek 4 yılın stratejik planının yapıldığı bir çalışmaya imza attı. İç ve dış paydaşların soru ve önerileri ile katılım sağladığı çalıştayda Prof.Dr. Nejat Erk,Dr.Yüksel Vardar,Dr.Şaban Kızıldağ ve ATO Genel Sekreteri Dr. İsmet Yalçın çalıştayda sunumlarını gerçekleştirdiler.

Adana Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe, Adana Ticaret Odası’nın düzenlediği çalıştayda önemli mesajlar verdi.2018-2021 Stratejik Plan Çalıştayında konuşan Başkan Menevşe,aslında çalıştayımız önümüzdeki 4 yılı kapsasa da bizim,2023 Türkiye’sinin yani Cumhuriyetimizin 100. yılına hazır bir stratejinin planlanlayıcısı olmamız lazım ülke olarak hedefimiz bu olmalı dedi.

Toplantıda katılımcılara,meclis üyeleri ve oda paydaşlarına hitap eden Adana Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe, “Bu ülkede, zenginin fakire, eğitimlinin eğitimsize borcu var. Biz seçilmişlerin de seçenlere borcu vardır. Nedir bu borç, onlara hak ettikleri hizmeti bihakkın verebilmek ve imkanlar dahilinde Odayı en üst temsil ve hizmet düzeyine yükseltmektir. Burada vurgulamak istediğim nokta görev dönemi sonunda yaptıklarımız ve yapmadıklarımız yönünden yasayla tanımlanmış sınırların ötesinde vicdanen de kendi kendimize hesap verebilir olmak ve manevi huzurla ben görevimi hakkıyla yaptım diyebilmektir.” dedi.

 

‘28 bin üyenin zeminini oluşturduğu Adana Ticaret Odası bir piramit gibidir.’

Gelecek geçmişin mirasıdır düşüncesiyle, Odanın uzun vadede geleceğini de bu 4 yıllık zaman dilimiyle şekillendirmeye, bizlerden sonra görev alacaklara doğru bir temel ve yapı teslim etmeye gayret edeceğiz diyen Başkan Atila Menevşe şunları söyledi: ”Bu çalışmada ve tüm hizmet süreci boyunca şunu daima hatırlayalım. Oda bir kurumsal yapıdır, 28 bin üyenin zeminini oluşturduğu bir piramit gibidir. Tüm organları, bürokratik yapısı ve idari teşkilatıyla, entegre ve yekpare bir yapı olarak hareket edebildiği sürece Odamız başarılı olacaktır. Üyelerimizden komitelere, Komitelerden Yönetim Kuruluna, Yönetim Kurulundan Meclis veya Genel Sekreterliğe ve oradan tekrar üyeye intikal eden iş ve işlemler 360 derece bir harmoni ile yapılabilmeli ve takip edilebilmelidir. Bu yapı içerisinde ünvanların ve görevlerin benim nazarımda bir önemi yoktur. Bu camianın üyesi olmak da başkanı olmak kadar gurur vesilesidir. Önemli olan bu duyguyu ve aidiyeti her bir üyenin hissetmesi ve tüm yapının icra ettiği görevleriyle bir makine gibi bütünlük içerisinde işleyebilmesidir. Bu dönemde özellikle bu yapıyı geliştirmeye gayret edeceğiz.”

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler