MHP Adana İl Başkanı Avcı: “Cumhur İttifakı olarak milli menfaatlerimizi sonuna kadar savunmaya kararlıyız.

MHP Adana İl Başkanı Avcı: “Cumhur İttifakı olarak milli menfaatlerimizi sonuna kadar savunmaya kararlıyız.

Avşarlar Eğitim Kültür ve Araştırma Derneği Başkanı Veli Uçuk ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’ya ziyarette bulundular.

Başkan Bünyamin Avcı :

“Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünde tarihi bir tercih yapacak olan Türk Milleti’nin önü açıktır. Kabuğuna çekilmiş Türkiye geride kaldı. Dev uyanmıştır.

"Türkiye yakın geleceğin süper gücüdür.”

“Türkiye yakın geleceğin süper gücüdür!”

“Kabuğuna çekilmiş Türkiye geride kaldı”

“Dev uyanmıştır!”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Kabuğuna çekilmiş Türkiye geride kaldı. Dev uyanmıştır. Türkiye yakın geleceğin süper gücüdür.” dedi.

Avşarlar Derneği’nden Avcı’ya ziyaret…

Avşarlar Eğitim Kültür ve Araştırma Derneği Başkanı Veli Uçuk ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’ya ziyarette bulundular. Veli Uçuk, ziyarette yaptığı konuşmada, milli siyasetten ve milli duruşundan taviz vermeyen MHP’nin Türk milleti için vazgeçilmez bir değer ifade etiğini söyledi.

“Türkiye olarak her sorunu yeneriz”

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı ise “Kıymetli ziyaretinizden onur duyduk. Sizin gibi ‘Bu vatan benim, bu bayrak benim’ diyen kurumların varlığı çok önemli. Türkiye olarak her sorunu yeneriz; yeter ki bir ve beraber olalım. Dünyevi menfaatler uğruna oraya, buraya savrulmayan, AB fonlarına aldanmayan, zillete düşmeyen sivil toplum örgütlerini aziz milletimiz her zaman baş tacı etmiştir.” dedi.

“Türk Milleti’nin önü açıktır”

Avcı “Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünde tarihi bir tercih yapacak olan Türk Milleti’nin önü açıktır. Kabuğuna çekilmiş Türkiye geride kaldı. Dev uyanmıştır. Türkiye yakın geleceğin süper gücüdür. Yabancılar bunu bizden daha iyi görüyorlar. O yüzdendir ki sadece terör örgütlerini değil artık NATO ülkelerini de tahrik ederek bizi meşgul etmeye, önümüzü kesmeye çalışıyorlar. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin liderliğinde Ülkücü-Milliyetçi Hareket olarak, ayrıca Cumhur İttifakı olarak milli menfaatlerimizi sonuna kadar savunmaya kararlıyız.” şeklinde konuştu.

Ziyaretin ardından Yazar Münevver Düver, “Türk Yıldızları” adlı kitabını takdim etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler