MHP’li Yeşim Akkaş Her Yerde

MHP’li Yeşim Akkaş Her Yerde

MHP Adana milletvekili adayı Eczacı Yeşim Akkaş, gece gündüz demeden çalışıyor.

yesim-akkas.jpeg

MHP’li Yeşim Akkaş Her Yerde

MHP Adana milletvekili adayı Eczacı Yeşim Akkaş, gece gündüz demeden çalışıyor.

Sarıçam ilçesini bir uçtan bir uca tarayan Akkaş, dün de Yavuz Sultan Selim mahallesinde partililer ve mahalle sakinleriyle birlikte iftar yemeğine katıldı.

 

“BAŞARILI OLACAĞIZ”

Sarıçam Belediyesi tarafından Yavuz Sultan Selim Kapalı Semt Pazarında düzenlenen iftar yemeğine katılan Akkaş, mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılandı. Akkaş, “Cumhur İttifakı’nın başarılı olacağından ve aydınlık günlerin çok yakında geleceğinden hiç şüphem yok” dedi. İftar yemeğine Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, MHP milletvekilleri adayları Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma ile MHP il, ilçe yöneticileri ile yüzlerce vatandaş katıldı.

 

“HUZUR VE REFAH İÇİN…”

Sarıçam Belediyesi tarafınca düzenlenen iftar yemeğinde davetlileri selamlayan ve Ramazan ayını tebrik eden MHP Adana milletvekili adayı Eczacı Yeşim Akkaş,  “Elimizden geldiğince her yere ulaşmaya çalışıyoruz. Milletimizden Cumhur İttifakı için, ülkenin bölünmezliği için, huzur ve refah için oy istiyoruz. Bu yüzden başarılı olacağımızdan ve Türkiye’yi aydınlık bir geleceğe taşıyacağımızdan eminim. Sizler de bizlere inanın” diye konuştu.

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler