Müteahhitler ‘Melek’ oldu

Müteahhitler ‘Melek’ oldu

Girişimcilik Ekosistemi Derneği Başkanı Esra Özden, “Türkiye sadece betonla değil, inovatif girişimcilerle büyümek zorunda. Başarılı müteahhitlerimizin melek yatırımcılığa ilgisinden memnunuz. ”

Müteahhitler ‘Melek’ oldu

‘Melek Yatırımcı Eğitimi’ne en çok inşaat sektörü temsilcileri ilgi gösterdi.  30 kişilik eğitim programına çok sayıda müteahhidin katılmasını değerlendiren Girişimcilik Ekosistemi Derneği Başkanı Esra Özden, “Türkiye sadece betonla değil, inovatif girişimcilerle büyümek zorunda. Başarılı müteahhitlerimizin melek yatırımcılığa ilgisinden memnunuz. ” dedi.

Girişimcilik Ekosistemi Derneği’nin (GED) Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) desteğiyle Adana’da gerçekleştirdiği ‘Melek Yatırımcı Eğitimi’ sona erdi. Özellikle inovatif girişimciliğin gelişmesine sağladıkları finansman katkısıyla bilinen melek yatırımcı sayısını artırmak için çaba gösterdiklerini belirten GED Başkanı Esra Özden, “Ekosistemin en önemli unsuru olan melek yatırımcılara ihtiyacımız her geçen gün büyüyor. Birçok genç girişimcimiz iş fikrini hayata geçirebilmek için yatırımcı arıyor. GED olarak ‘İnovatif Girişimci’, bu girişimcilere koçluk yapacak ‘Mentor’ havuzlarımızın yanı sıra ‘Melek Yatırımcı’ grubumuzu da zenginleştirmeye devam ediyoruz. Melek yatırımcılık alanında oluşturacağımız ilk gruba ÇKA desteğiyle eğitim aldık. Aralarında başarılı müteahhitlerimizi görmek beni çok mutlu etti. Zira Türkiye’nin büyüme sürecine inşaat sektörü ve müteahhitlerimizin payı büyüktü. Şimdi onlar inovatif yatırımların da melek destekçisi olacak. Eğitime müteahhitlerimizin yanı sıra iş dünyasının, sanayicilerimizin etkin temsilcileri katıldı. Hepsine çok teşekkür ediyorum.  Çukurova Bölgesi’nin sahip olduğu güçlü üniversitelerden mezun olan gençlerimiz arasında kendi iş fikrini hayata geçirmek isteyenlere altyapı hazırlıyoruz. Nihai hedefimiz bölgeden inovatif işler ve dünya markaları çıkarmak” dedi.

 

WWW.YEMEKSEPETİ.COM’UN KURUCU ORTAĞI KATILDI

Melek yatırımcılık alanında uzman şirketlerden House of Human Yöneticisi Nuri Murat Avcı’nın verdiği eğitimde Melek Yatırım Ağı Buba Yönetim Kurulu Başkanı Timuçin Bilgör (Yemek Sepeti Kurucu Ortağı), Bosphorist Teknoloji Fonu Yöneticisi Neda Soydan, R&S Research Ar-Ge CEO’su Sena Nomak da melek yatırımcılık alanında tecrübe paylaşımında bulundular. Adana Yapı Müteahhitleri Derneği Başkanı Nadir Vurankaya, Tamer Gülcan, Mustafa Fidan Vursavuş, Mehmet İnal ve Tamer Eyüpoğlu başta olmak üzere 30 kursiyer ‘Melek Yatırımcı Eğitimi’ni tamamlayarak sertifikalarını aldı. Eğitime GED Başkan Yardımcısı Barış Avcı, Genel Sekreter Tezcan Altınordu, Sayman Aysel Eyüpoğlu, Can Sezen ve Ümit Akyıldızlar da katıldı.    

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler