Öğrenciler 5. Mezuniyet Töreniyle Uğurladı…

Öğrenciler 5. Mezuniyet Töreniyle Uğurladı…

 ÇÜ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda Öğrenciler 5. Mezuniyet Töreniyle Uğurladı Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı...

 

ÇÜ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda Öğrenciler 5. Mezuniyet Töreniyle Uğurladı

 

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı (AOSB) ile Çukurova Üniversitesi’nin işbirliğiyle, Organize Sanayi Bölgesi’ndeki sanayi tesislerinin nitelikli ara eleman ihtiyacını karşılamaya yönelik olarak kurulan ÇÜ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda mezuniyet heyecanı vardı. 

 

2015-2016eğitim öğretim yılını tamamlayarak mezun olmaya hak kazanan öğrenciler için AOSB Başkanlığı Seyhan Konferans Salonu’nda tören yapıldı.

Törene, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şeref Erdoğan, ÇÜ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ahmet Mahmut Kılıç, Müdür Yardımcıları, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Nuri Oğuz, sanayiciler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

 

Mezuniyet töreninde konuşan Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Ahmet Mahmut Kılıç, AOSB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Nuri Oğuz ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şeref Erdoğan, üniversite-sanayi işbirliğinin güzel bir sonucu olarak kurulan Yüksekokulun AOSB’nin ihtiyacı olan nitelikli eleman bulma sıkıntısına yapacağı olumlu katkıyı vurguladı.

 

Öğrenciler Keplerini Fırlatarak Mezun Oldu

Törenin ilerleyen dakikalarında,  Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Nuri Oğuz tarafından Yüksekokul Program Birincileri Ayşenur Özcoşkun, Mehmet Geçer ve Bilal Batuhan Kübeli'ye tam altın; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şeref Erdoğan tarafından Yüksekokul birincisi AyşenurÖzcoşkun’a, Yüksekokul ikincisi Çilem Yıldız'a ve Yüksekokul üçüncüsü Bilal Batuhan Kübeli'ye başarı plaketleri takdim edildi.

 

Velilerin mezun olan çocuklarını gururla izlediği tören, öğrencilerin keplerini hava atmaları ve anı fotoğrafı çekimiyle son buldu.

adanapost.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler