Öğrencilerden Jandarmaya Ziyaret

Öğrencilerden Jandarmaya Ziyaret

Afrin’de görev yapan güvenlik güçlerine manevi destek olmak amacıyla Karataş Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Cumhuriyet İlkokulu ve Hacı Şerafettin Işık Anadolu Lisesinde öğrenim gören (60) kişilik öğrenci grubu Adana-Karataş İlçe Jandarma Komutanlığına..

Öğrencilerden Jandarmaya Ziyaret

Afrin’de görev yapan güvenlik güçlerine manevi destek olmak amacıyla Karataş Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Cumhuriyet İlkokulu ve Hacı Şerafettin Işık Anadolu Lisesinde öğrenim gören (60) kişilik öğrenci grubu Adana-Karataş İlçe Jandarma Komutanlığına bir ziyaret etti.

İlçe Jandarma Komutanlığı personelince karşılanan öğrencilere kışla binası gezdirilerek, Jandarmanın yetki ve görevleri hakkında bilgi verildi.

Jandarma personelinin kullandığı silah ve teçhizat ile Olay Yeri İnceleme Timi ve kriminal malzemeler ile Trafik Timi araçları tanıtılarak, öğrenciler devriye araçlarına binip, olaylara müdahale esnasında Jandarmanın hareket tarzı ve araç telsizin nasıl kullanıldığı hususları hakkında bilgilendirildi.

Öğrencilere ikramda bulunulan ziyarette, öğretmen ve okul yöneticileri gördükleri ilgi nedeniyle jandarmaya teşekkür etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler