Ramazanoğlu Konağı'nda Türk Sanat Müziği Konseri

Ramazanoğlu Konağı'nda Türk Sanat Müziği Konseri
Yedinota Müzik Sanatları Derneği Adana Korosu, Ramazanoğlu Konağında Türk Sanat Müziği Konseri verdi...

cu-1.jpg

ÇÜ Ramazanoğlu Konağı Kültür Merkezinde, Yedinota Müzik Sanatları Derneği Adana Korosu, Ramazanoğlu Külliyesi Koruma ve Yaşatma Derneği destekleri ile Türk Sanat Müziği Konseri verdi...

cu-2.jpg

Tarihi Ramazanoğlu Konağında Türk Sanat Müziği Konseri ile müzikseverler bir araya geldi.

Ramazanoğlu Konağındaki Konser Yedinota Müzik Derneği Adana Korosu, Şef Uğur Doğan Türe ve Zambak Türe Yönetiminde Münir Nurettin Selçuk’un en sevilen bestelerinden oluşan konserdeki saz ekibi ile solistler; Saadet Dura, Suat Çavuşoğlu, Uğur Şenadım, Gönül Avlar, Şenay Apaydın Soner, Eftale Yalçın tarafından icra edildi..

cu-3.jpg

Tarihi konağı dolduran çok sayıda müziksever konseri beğeni ile dinledi. Uzun süre sahnede kalan sanatçılar solo ve koro olarak birbirinden güzel eserleri seslendirdi.

ramazanoglu.jpg

ÇÜ Ramazanoğlu Konağı Kültür Merkezinde, ÇÜ Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gözde Ramazanoğlu açılışta yaptığı konuşmada bu etkinlikte emeği geçen Yedinota Müzik Derneği Adana Koro Şefi Uğur Doğan Türe, Zambak Türe, Sanatçı ve katılımcılara teşekkür etti.

cu-4.jpg

Çok sayıda davetlinin katıldığı Çukurova Üniversitesi Ramazanoğlu Konağı Kültür Merkezi'ndeki konserden sonra çay, simit ve mandalina ikramından sonra aile resmi çekilerek program sona erdi.

konak.jpg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum