Saadet Partililer Darendelilerle Bir Araya Geldi

Saadet Partililer Darendelilerle Bir Araya Geldi
Saadet Partisi Adana milletvekili adayları Darendeliler Derneği DASEV hem şehri buluşması etkinliğine katıldı.

Saadet Partisi Darendelilerle Bir Araya Geldi

Saadet Partisi Adana milletvekili adayları Darendeliler Derneği DASEV hem şehri buluşması etkinliğine katıldı.

 Saadet Partisi Adana milletvekili adayları M. Çelebi Keyhıdır, Ahmet Beyaz ve Selim Bilgen’in katıldığı etkinlikte Darendeliler hoşça vakit geçirdi, hasret giderdi. Saadet Partisi Adana milletvekili adayları burada ikili görüşmeler gerçekleştirdiler. Saadet Partisi Adana 1. sıra milletvekili M. Çelebi Keyhıdır’a bir basın mensubunun sorusu üzerine şunları söyledi

:” Adana’da belediyecilik anlamında gerçekten sıkıntı var. Biz bunu her zaman söyledik, söylüyoruz. Bir takım belediyecilik sıkıntıları vardır. Maalesef Adana’mızda Milli Görüş belediyeciliğini hakim kılamadık. Halkımız bize teveccüh etmedi. Hatta 1999’da İl Başkanı olduğum dönemde sitayişle bahsettiğim buradan da saygı ve sevgilerimi sunuyorum; Doktor Ertan Yülek Bey’i Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak getirmiştik. Adana’da çok güzel projeleri olan birisiydi ama halkımız o günkü şartlarda teveccüh etmedi. Büyük çoğunlukla sıkıntıların kaynağı yerel yönetimler diye düşünüyorum. Onun dışında Adana’da göç veren bir durum var. İşsizlik de Şırnak’tan sonra ikinci il Adana’ydı.

 

Bu Türkiye’nin genel sorunu zaten. 3,5-4 milyon resmi rakamlarda işsizimiz var. Tarımın geliştirilmesi ve desteklenmesi lazım. Adana’nın kalkınması için bu hususlara en kısa zamanda çözüm getirilmelidir. Adana’nın gerçek sahipleri, yani Adanalılar geleceklerini inşa edecekleri bu seçimde dikkatli olmalıdır. Herkesi sağduyulu olmaya ve Saadet’e oy vermeye davet ediyorum.”

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.