Soma Kömür şirketinden ilk açıklama!

Soma Kömür şirketinden ilk açıklama!

Manisa Soma'da bulunan kömür ocağında trafo patlaması nedeniyle çıkan yangına ilişkin kömür şirketinden ilk açıklama geldi.Elim kazaya ilişkin SOMA...

Manisa Soma'da bulunan kömür ocağında trafo patlaması nedeniyle çıkan yangına ilişkin kömür şirketinden ilk açıklama geldi.

Elim kazaya ilişkin SOMA Kömür İşletmeleri A.Ş'den yapılan açıklamada,'' Manisa Soma'da bulunan kömür ocağımızda trafo patlaması nedeniyle çıkan yangın sonucu elim bir kaza yaşanmıştır. Alınan en yüksek ve sürekli denetim altında olan tedbirlere rağmen yaşanan kaza sonrasında anında müdahale gerçekleştirilmiştir.

Kazanın nasıl gerçekleştiğine dair inceleme ve araştırmalar başlatılmıştır ama birinci önceliğimiz içerideki çalışanlarımızın bir an önce sağ salim kurtarılması; sevenlerine, ailelerine ve bizlere kavuşturulması yönündedir.

Yaşanan tüm gelişmeler an be an kamuoyu ile tarafımızdan paylaşılacaktır.

Bu elim kazada ne yazık ki hayatını kaybeden çalışanlarımız olmuştur. Vefat eden çalışanlarımıza Allah'tan rahmet, milletimize ve ailelerine başsağlığı ve sabırlar dileriz.'' ifadeleri yer aldı.

Saygılarımızla

SOMA Kömür İşletmeleri A.Ş.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler