Sosyal medyadan Cumhurbaşkanına hakarete gözaltı

Sosyal medyadan Cumhurbaşkanına hakarete gözaltı
İstanbul Atatürk Havalimanında çalışan bir kişi, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanına, devlet büyüklerine hakaret ve darbeyi övücü paylaşımlar yaptığı gerekçesiyle gözaltına alındı.

İSTANBUL

İstanbul Atatürk Havalimanında çalışan bir kişi, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanına, devlet büyüklerine hakaret ve darbeyi övücü paylaşımlar yaptığı gerekçesiyle gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Atatürk Havalimanı Araştırma Büro Amirliği ekipleri, havalimanındaki özel bir şirketin çalışanı A.G'yi, sosyal paylaşım sitesi olan Facebook'ta Cumhurbaşkanına, devlet büyüklerine hakaret ettiği ve darbeyi övücü paylaşımlar yaptığı iddiasıyla cumhuriyet savcısının talimatıyla gözaltına aldı.

Zanlı, adliyeye sevk etti.

Muhabir: Mehmet Ali Derdiyok

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.