Tarkan Kulak’a özel ödül

Tarkan Kulak’a özel ödül

“Faaliyet gösterdiğimiz sektörlerde çıtayı hep yukarı çıkarma gayretinde olduk”

tarkan-kulak-(6).jpg

1943’ten beri başta Türkiye ve Orta Doğu olmak üzere yurt dışı ve yurt içinde onlarca projeye imza atan Kulak İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tarkan Kulak’a, Adana’da yayın yapan 5 Ocak Gazetesi tarafından özel ödül verildi. Ödülünü AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar’ın elinden alan Tarkan Kulak, faaliyet gösterdikleri inşaat ve enerji sektöründe çıtayı her zaman yukarı çıkarma gayretinde olduklarını bildirdi.

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, eski Adana valileri, milletvekilleri ve daha birçok ünlü ve seçkin davetli grubunun katılımıyla Sheraton Otel’e düzenlenen ödül gecesinde; özel ödülünü AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar’ın elinden alırken, duygularını dile getiren işadamı Tarkan Kulak, “Bir Adanalı olarak Adana’ya yatırım yapmak, istihdam yaratmak bizim için her zaman onur vesilesi olmuştur” dedi. Tarkan Kulak, ödülünü Mehmetçiklerimiz adına aldığını vurguladı.

Yurt içi ve yurt dışında alışveriş merkezleri, hava alanları, yollar, okullar, spor merkezleri, askeri tesisler, endüstriyel yapılar, apartmanlar gibi birçok yaşam alanı ve işlevsel yapıda imzası bulunan, enerji sektöründe de inşaatta olduğu gibi adı güvenle anılan Kulak İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tarkan Kulak’a ödülünü veren Milletvekili Ünüvar ise şunları söyledi;

 Benim için ne güzel ne zevkli bir görevdir ki Adana’nın iki önemli markasını buluşturan bir ödülü değerli dostum Tarkan Kulak’a takdim ediyorum. Bundan onur duyuyorum. Marka olmak kolay değil. Marka olmak için azim gerekir, çalışmak gerekir, sabır gerekir, samimiyet gerekir” dedi.

Milletvekili Ünüvar, Tarkan Kulak’ın Adana’ya yatırım yapan, istihdam yaratan bir işadamı olarak bu ödülü fazlasıyla hak ettiğini vurguladı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler