Tehdit ve hakaret iddiasıyla gözaltına alınan eski öğretmen
Yayınlanma:
Güncelleme:
- Hatay'daki bir kadını sosyal medya üzerinden ölümle tehdit ettiği iddiasıyla gözaltına alınan eski ücretli öğretmen, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, başka bir suçtan ise tutuklandı
ADANA (AA) - Hatay'daki bir kadını sosyal medya üzerinden tehdit ettiği iddiasıyla gözaltına alınan eski ücretli öğretmen adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, başka bir suçtan ise cezaevine gönderildi.
Gülay M'yi sosyal medya üzerinden ölümle tehdit ettiği iddiasıyla Kozan ilçesinde gözaltına alınan Erdoğan K, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Erdoğan K. Gülay M’ye yönelik eylemleri nedeniyle adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği gerekçesiyle tutuklandı.
ADANA GÜNDEM
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.