Tergan, 2018-19 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

Tergan, 2018-19 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

Tergan, 2018-19 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nda mevsimin tarzını, rahat tasarımlarıyla buluşturuyor. Sonbaharın vazgeçilmesi ve her tarzla uyum sağlayan botlar, Tergan’ın güncel renk ve desenleri özgün formlarla yorumlamasıyla kadın ve erkeklerin tarzını tam

Sonbahar Kombinleri Tergan'la Tamamlanır

Tergan, 2018-19 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nda mevsimin tarzını, rahat tasarımlarıyla buluşturuyor. Sonbaharın vazgeçilmesi ve her tarzla uyum sağlayan botlar, Tergan’ın güncel renk ve desenleri özgün formlarla yorumlamasıyla kadın ve erkeklerin tarzını tamamlıyor.

Tergan 2018-19 Sonbahar-Kış koleksiyonu, özgün tasarımlarla stilindeki özgürlüğü vurgulayan kadın ve erkeklerin ortak noktası oluyor. Rahat ve sofistike formlar, şehirli kadın ve erkeğin gardırop seçimleri için ilham veriyor.

Koyu kahve, taba, bordo, lacivert ve vazgeçilmez siyah, markanın yenilikçi dokunuşlarıyla adeta dile geliyor. Sonbahar kombinlerinin vazgeçilmezi botlar, yine yeni sezonunun en trend parçası olan yüksek bel parçalarla harika bir uyum yakalıyor. Sezonun ayakkabılardaki en göz alıcı dokusu süet ise, zincirler, bağcıklar ve zımbalarla feminen duruşun dozunu artırıyor.

Tergan’ın kombinleri özel bir dokunuşla tamamlayan bot modelleri, ince detaylarıyla kadın ve erkeklerin sonbahar tarzına hareket katıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler