Üniversite ve Hafızlık öğrencileri Bilal-i Habeşi Kız Kursu’nda buluştu

Üniversite ve Hafızlık öğrencileri Bilal-i Habeşi Kız Kursu’nda buluştu

TDV Adana Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu’nda yarıyıl kampına katılan üniversite öğrencileri ile Hacı Menekşe Hatun Kız Kur'an Kursu öğrencileri, Bilal-i Habeşi Kız Kur’an Kursu Öğreticisi Emine Yürekli’nin daveti üzerine Kur’an Kursunda buluştular.

bilal-i-habesi-kiz-kuran-kursu-1.jpg

ADANA (İHA) - Türk Diyanet Vakfı (TDV) Adana Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu’nda yarıyıl kampına katılan üniversite öğrencileri ile Hacı Menekşe Hatun Kız Kur'an Kursu öğrencileri, Bilal-i Habeşi Kız Kur’an Kursu Öğreticisi Emine Yürekli’nin daveti üzerine Kur’an Kursunda buluştular.

haber-1.jpg

Gençliğe değer projesi kapsamındaki etkinliğe, TDV Adana Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu Müdürü Emel Yuvalı, TDV Gençlik Kolları Sorumlusu Ahsen Kala, Yüreğir Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Fatma Kargın, Hacı Menekşe Hatun Kız Kur'an Kursu Öğreticisi Nilgün İlbilgi katıldı.

bilal-i-habesi-kiz-kuran-kursu-2.jpg

Yapılan buluşmada, Bilal-i Habeşi Kız Kur’an Kursu yetişkin öğrencileri, yaz kursu öğrencileri, hafızlık öğrencileri, Adana TDV Yurdunda yarıyıl kampına katılan üniversite öğrencileri tanışıp kaynaştılar.

davet.jpg

Daha önce de Bilal-i Habeşi Kız Kur’an Kursu Öğreticisi Emine Yürekli, kurs öğrencileri ve lise öğrencilerini de buluşturmuştu.

Buluşma programında cemaat ile ikindi namazı kılınarak, çeşitli ikramlar eşliğinde samimi bir ortamda sohbet edildi. Program hafızlık öğrencilerinin yaptığı hatim duası ile son buldu.

hediye.jpg

Program sonunda katılımcılara Diyanet, Aile ve Geçerken dergileri ve Adana’nın geleneksel bisküvi arası lokumu ikram edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler